Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 791 kJ / 2 340 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,77 g |
Tuky | 7,75 g |
Vláknina | 19,20 g |
Cholesterol | 4 mg |
Sodík | 36 mg |
Sůl | 0,06 g |
Sacharidy | 499,42 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 11. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Perní(č)kový koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VMM5
Moje poznámka
Perní(č)kový koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VMM5
Nejnovější recepty
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 2 hodinami
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno před 4 hodinami
Dortíčky s hroznovým vínem a rybízem
Přidáno před 7 hodinami
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 7 hodinami
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 7 hodinami
Pomerančový pohár
Přidáno před 7 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
y.klimova před 28 minutami
Sýrová tortilla à la garlic bread
Alzbetina Prk. před 2 hodinami
Zapečený špenát
chocho před 4 hodinami
Zapečený květák jako omeleta
sabatova.daniela@tiscali.cz před 4 hodinami
Domácí rizoto
MarketaAn před 4 hodinami
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 6 hodinami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 7 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 9 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 10 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 10 hodinami
Tématické fráze:
perniperníčky,
perni recepty
Suroviny:
mouka hladká,
cukr moučkový,
prášek do perníku,
med,
rum,
mléko,
pečící papír,
povidla švestková,
poleva čokoládová,
bílek,
mandle,
poleva bílková
Komentáře (7)
Tak tadyk tomutok se nedá vytknout ani Ň
No, pominuli cca 170 g švestkových povidel v surovinách a zhruba 200 g povidel v postupu, že
***
Honila ho mlsná a pekl v remosce...
Vložil do studeného přístroje a opravdu za 30´ bylo napečíno
Bod 6 postupu také OK
Po ochutnání formu zadekloval orig. víkem a sestavu uklidil z dosahu do komory, že aby bylo po dvou dnech proležení ještě co ochutnávat, že