Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hříbkové ragú s valašskou kyškou

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

3. 1. 2019 22:23

Suroviny pro 2

2

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 630 kJ / 389 kcal
Bílkoviny19,98 g
Tuky4,17 g
Vláknina26,60 g
Cholesterol 30 mg
Sodík 122 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy55,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

https://varimebeztuku.blogspot.com/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Kocmax Kocmax

4. 1. 2019 11:10

Eja57: Dělám to i z hub nakyselo, mražených nebo ze žampionů :-)

Eja57 Eja57

4. 1. 2019 09:39

To je normálně teroristický útok...v lednu...mladé hříbky....bramborky vhodné k vaření ve šlupce...To musí být dobrota, bych si dala hned, z mísy velikééééé:yes::-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: houba hřib, cibule, kyška, vývar, sůl, bobkový list, kmín celý, brambory

TopRecepty.cz

Hříbkové ragú s valašskou kyškou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9MkY