Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 687 kJ / 403 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,14 g |
Tuky | 21,40 g |
Vláknina | 6,29 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 24 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 47,36 g |
Postup přípravy
Krok 1: Nejdříve nakrájíme ředkvičky na plátky a okurku na kostičky, rajčata na malé kousky a nakonec půlku jablka na kostičky.
Krok 2: K zelenině přidáme ananasový kompot.
Krok 3: Připravíme zálivku: zvlášť do malé misky dáme všechny tekuté ingredience a promícháme, směs přidáme do salátu, osolíme, opepříme a vše promícháme. Nakonec posypeme lněným semínkem.
Zveřejněno 11. 2. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ředkvičkovo okurkový salát s ananasem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5Z8K
Moje poznámka
Ředkvičkovo okurkový salát s ananasem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5Z8K
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Cuketové hranolky
Přidáno před 3 hodinami
Cuketová bábovka
Přidáno před 16 hodinami
Vepřové výpečky pánů z Hradce
Přidáno před 23 hodinami
Šlehačková ovocná bublanina
Přidáno před 23 hodinami
Dortík s pudinkovým krémem
Přidáno 26. 6. 2025 07:48
Cuketové placky s koprovým dipem
Přidáno 25. 6. 2025 18:04
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Anna.Milkova před 35 minutami
Žemlovka se snehem
Lenka1980 před 1 hodinou
Krůtí nudličky se šunkou
Honza62 před 1 hodinou
Krémová kedlubnová polévka
Daduse před 1 hodinou
Nejlepší bublanina
mjanickam před 6 hodinami
Jednoduchý chléb pro začátečníky (tmavý)
JARDAPA před 15 hodinami
Dršťková polévka I
Darwin před 16 hodinami
Nejlepší vyprošťovací česnečka
ancciexo před 16 hodinami
Fofr bublanina
Barbora0431 před 17 hodinami
Tématické fráze:
okurkový salát,
salátová okurka recepty,
ananas recepty,
ananasový salát s okurkou
Suroviny:
ředkvičky,
okurka salátová,
rajče,
kompot ananasový,
jablko,
sůl,
pepř,
olej olivový,
citron,
med,
semínka lněná
Komentáře (3)