Parmazánové pečivo s olivami
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 14 013 kJ / 3 349 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 78,68 g |
| Tuky | 248,66 g |
| Vláknina | 7,50 g |
| Cholesterol | 961 mg |
| Sodík | 687 mg |
| Sůl | 1,61 g |
| Sacharidy | 195,40 g |
Postup přípravy
Krok 1: Z uvedených surovin propracujeme těsto a na mírně pomoučeném vále tvoříme podle libosti tvary, do kterých přidáme okapané olivy. Klademe na plech s pečícím papírem a potřeme rozšlehaným vajíčkem. Vložíme do předem vyhřáté trouby a pečeme na 180-190 stupňů dozlatova.
Zveřejněno 1. 1. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Parmazánové pečivo s olivami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jDM4
Moje poznámka
Parmazánové pečivo s olivami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jDM4
Nejnovější recepty
Listové těsto na 3 způsoby
Přidáno před 7 hodinami
Vánočka podle Mirky van Gils Slavíkové
Přidáno před 21 hodinami
Sladké snídaňové briošky
Přidáno před 21 hodinami
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno před 22 hodinami
Piškotový dort s tvarohovým krémem vhodný pro žlučníkáře
Přidáno před 23 hodinami
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno 24. 12. 2025 20:05:10
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Panenkové medailonky se žampionovou omáčkou
knihomolka před 1 hodinou
Maminčina svíčková - snadná i pro začátečníky
Iloonka před 2 hodinami
Tvarohová štola
Petra.J. před 2 hodinami
Vánočka s mandlemi a rozinkami po sto prvé
Pavlinaa před 3 hodinami
Těsto na bramborové knedlíky
lenka64892 před 3 hodinami
Hrníčková bábovka
Barun před 3 hodinami
Babiččiny "startovací" žemličky (jinak housky)
ferda30 před 4 hodinami
Panenka pečená v pepřové omáčce
markuschka79 před 5 hodinami
Zelňačka (klasika)
Darwin před 5 hodinami
Tématické fráze:
parmezánové pečivo,
s olivami,
kvaskove pečivo s olivami
Suroviny:
tvaroh,
máslo,
mouka hladká,
sýr parmazán strouhaný,
sůl,
pepř,
vejce,
olivy
Komentáře (5)