Rybí karbanátky plněné parmazánovým bešamelem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 081 kJ / 975 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 166,18 g |
Tuky | 33,61 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 766 mg |
Sodík | 1,17 g |
Sůl | 2,84 g |
Sacharidy | 2,05 g |
Postup přípravy
Krok 1: Rybu osolíme a opepříme a na másle opečeme. Vidličkou ji rozmačkáme, přidáme vajíčko, trochu strouhanky a zpracujeme.
Krok 2: Bešamel:
Z másla a mouky uděláme jíšku, přidáme sůl, pepř, hořčici, citron, petrželku, parmazán a mléko a pilně mícháme. Krok 3: Z rybí směsi tvoříme koule, do kterých uděláme dostatečně velký důlek a do něj dáme bešamel. Opatrně uzavřeme, aby bešamel nevytekl. Obalíme v mouce, rozšlehaném vejci a strouhance. Usmažíme na oleji a podáváme se zeleninovým salátem.
Z másla a mouky uděláme jíšku, přidáme sůl, pepř, hořčici, citron, petrželku, parmazán a mléko a pilně mícháme. Krok 3: Z rybí směsi tvoříme koule, do kterých uděláme dostatečně velký důlek a do něj dáme bešamel. Opatrně uzavřeme, aby bešamel nevytekl. Obalíme v mouce, rozšlehaném vejci a strouhance. Usmažíme na oleji a podáváme se zeleninovým salátem.
Zveřejněno 12. 1. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí karbanátky plněné parmazánovým bešamelem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lGmj
Moje poznámka
Rybí karbanátky plněné parmazánovým bešamelem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lGmj
Nejnovější recepty
Zeleninové lívance se sýrem
Přidáno před 11 hodinami
Jahodovo-jogurtová zmrzlina
Přidáno před 11 hodinami
Jahodové noky s čokoládou
Přidáno před 13 hodinami
Žampiónová směs s mrkví a fazolemi
Přidáno před 17 hodinami
Meruňkový nákyp
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí plátek na rajčatech a oreganu
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Květák pečený s bramborami a slaninou v jednom pekáčku
limosek před 51 minutami
Výpečky z vepřového kolene
Pedros před 58 minutami
Bublanina s třešněmi (nebo jiným ovocem)
Fiki1 před 1 hodinou
Žampionovo-bramborová polévka
xSarka před 2 hodinami
Jahodovo-jogurtová zmrzlina
Martina68 před 11 hodinami
Domácí Mrkvový dort
Alena Kovarova před 12 hodinami
Vláčný mrkvový dort
Alena Kovarova před 12 hodinami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
veronikamaskova@email.cz před 14 hodinami
Borůvkový koláč I.
RencaBarca před 15 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hanina_ před 15 hodinami
Suroviny:
treska,
máslo,
sůl,
pepř,
vejce,
strouhanka,
strouhanka,
olej,
máslo,
mouka hladká,
sůl,
pepř,
citron,
hořčice dijonská,
sýr parmazán strouhaný,
mléko,
petrželka
Komentáře (5)
Podobně by asi šly dělat i jiné jemné (zeleninové) karbanátky, že