Čínské placičky z kuřecího masa
Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 226 kJ / 2 205 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 187,20 g |
| Tuky | 89,40 g |
| Vláknina | 10,90 g |
| Cholesterol | 1,57 g |
| Sodík | 1,50 g |
| Sůl | 3,25 g |
| Sacharidy | 157,50 g |
Postup přípravy
Osolíme, opepříme a zapracujeme do těstíčka. Krok 2: Z něj vytvarujeme na pánvi na rozpáleném oleji placičky, které opečeme z obou stran a dáme do rozpálené fritézy dosmažit. Krok 3: Až to bude hotové, necháme na papírové utěrce odsát olej a máme hotovo Krok 4: Podáváme s tatarskou omáčkou a vařeným bramborem.
Zveřejněno 20. 6. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čínské placičky z kuřecího masa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lrgV
Moje poznámka
Čínské placičky z kuřecího masa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lrgV
Nejnovější recepty
Listové těsto na 3 způsoby
Přidáno před 17 hodinami
Vánočka podle Mirky van Gils Slavíkové
Přidáno 25. 12. 2025 18:13:53
Sladké snídaňové briošky
Přidáno 25. 12. 2025 17:48:09
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno 25. 12. 2025 17:18:18
Piškotový dort s tvarohovým krémem vhodný pro žlučníkáře
Přidáno 25. 12. 2025 15:36:31
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno 24. 12. 2025 20:05:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční poleno
Slaninova.L. před 6 hodinami
Sváteční kakao
Kajkajak před 6 hodinami
Polévka ze zbylé čočky
Vaha 1972 před 6 hodinami
Bramborová pomazánka
Kamuna před 7 hodinami
Sýrová kolečka
zonoro před 9 hodinami
Panenkové medailonky se žampionovou omáčkou
knihomolka před 11 hodinami
Maminčina svíčková - snadná i pro začátečníky
Iloonka před 12 hodinami
Tvarohová štola
Petra.J. před 13 hodinami
Vánočka s mandlemi a rozinkami po sto prvé
Pavlinaa před 13 hodinami
Těsto na bramborové knedlíky
lenka64892 před 13 hodinami
Suroviny:
maso kuřecí,
pórek,
arašídy,
vejce,
solamyl,
sůl,
pepř mletý,
olej
Komentáře (16)
Protože něco takhle nedbalého zveřejnit, to už chce notnou dávku otrlosti.