Zbojnická vepřová směs

@.jarda11 Kuchař: @.jarda11

Doba přípravy: 1 hodinu 4 porce Vepřové maso 19 názorů

Žádná fotografie není k dispozici
Buďte první a přidejte fotografii

Suroviny

500 g vepřová plec
500 g žampionů
100 g sterilované kukuřice
100 g arašídů
350 g pórku
350 g sterilované kapie
5 feferonek
1 šlehačka
olej
sůl
pepř černý mletý
Recept si neoblíbil žádný kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Vepřovou plec nakrájíme na kostky (je jedno, jak velké), žampiony nakrájíme na plátky 1 cm,
    pórek nakrájíme na jemné nudličky.

  2. Na oleji osmahneme dozlatova maso, opepříme a osolíme. Až bude maso měkké, přidáme žampiony, pórek, podlijeme trochu vody a dusíme 15 minut.

  3. Přidáme kukuřici, arašídy, krájené feferonky, vše promícháme, zalijeme smetanou a dochutíme.

    Podáváme s rýží či bramboráčky.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Zbojnická vepřová směs

  • hospodyne hospodyne

    casino: :-Dmáte strach, že se tu bude řešit úroveň české pediatrické traumatologie?:-D

    Odpovědět

  • Eja57 Eja57

    casino: ne...stránky Digiarta znám...občas se mu pravda plete í/ý....ale jsou to dobré recepty podle kterých dá uvařit dobré jídlo...a přidávat do diskuze k tomuhle patlalovi mi přijde hodně nevhodné.....

    Odpovědět

  • Eja57 Eja57

    @.jarda11: tak to je super:yes::-D

    Odpovědět

  • casino casino

    No, asi budu za nelidu:
    MamlajdaD:
    ...a co takhle SZ, he? :-K

    Odpovědět

  • @.jarda11 @.jarda11(autor receptu)

    hospodyne: vařit umím ale ty recepty odpovídají přesně jak mají být než tu jsou některý jsou pěkně na nic jsem kuchař a udělal bych to 2x líp tady to je že to není ono jak to má být
    takže ten recept je podle toho jak má být

    Odpovědět

  • MamlajdaD MamlajdaD

    hospodyne: S českým jazykem je na štíru víc zdejších kuchařů, ale jazyk by se měl ctít, že. No ještě horší gramatiku, tedy přímo hrubky, jsem před chvílí viděla na blogu přispěvatele s nickem digiart, ten má těžké hrubky i v nadpisech svých receptů na blogu! A protože neumí pořádně česky, tak se za to ani nestydí. No jen jsem si potřebovala ulevit a vypovídat se.
    Ale chtěla jsem se zeptat, jak se daří vnoučkovi se zlomenou ručičkou? Snad v té nemocnici nepláče! Je to, jak jsi včera psala, ještě malý předškoláček. Moc mu držím palce, ať se co nejdřív uzdraví a ať mu nezůstanou žádné následky! :-) :yes::yes::yes: Moc zdravím! :-K:-K:-K

    Odpovědět

  • hospodyne hospodyne

    @.jarda11: bože můj, v které obecné jste splnil povinnou školní docházku...:-((
    vařit neumíte a česky také ne

    Odpovědět

  • @.jarda11 @.jarda11(autor receptu)

    Eja57: takle ten recept jak jse se dělá

    Odpovědět

  • Eja57 Eja57

    @.jarda11: jsem doma se zablokovanejma zádama, nemůžu se smát....;-(:-D:-D:-D:-D.....ale to nejde....bože....

    Odpovědět

  • Eja57 Eja57

    :-D:-D:-D:-D
    teda Casino.....oni nevěděla jak se dělá šťáva:-D:-D:-D

    Stálo by za úvahu vstupně do TOPek dát odstrašující příklady jak NE:-D

    Odpovědět

  • @.jarda11 @.jarda11(autor receptu)

    Eja57: můžete jí tam dát kdy chcete

    Odpovědět

  • Eja57 Eja57

    @.jarda11: takle se recept nepíše....moderátorka už tomu dala trochu fazónu, ale furt ještě nevím, kdy tam mám dát tu sterilovanou kapiii....

    Odpovědět

  • @.jarda11 @.jarda11(autor receptu)

    hospodyne: takle má být správný recept než je na internetu

    Odpovědět

  • @.jarda11 @.jarda11(autor receptu)

    casino: pořádně si to předčete po zalití vody vznikne štáva a víc se tam nedává je to směs a do směsi se štáva nedává to byste jako měla vedět

    Odpovědět

  • @.jarda11 @.jarda11(autor receptu)

    Eja57: na konec feforonky i s jadýrkami
    recept takle se píše

    Odpovědět

Předchozí 1 2

Zapomněl/a jsem heslo