Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí maso s čínskými nudlemi

Hodnocení receptu je 4,5 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

19. 5. 2009 17:33

Suroviny

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Petra Dvor. Petra Dvor.

4. 1. 2022 12:55

Rychlé, dobré

Honza

1. 8. 2012 02:24

Já to dělám s obyčejnými nudlemi do polévky (babičiný) a je to jemnější a není tam oder z činských nudlí.Výýýýýborné.Honza;-)

pipre pipre

20. 5. 2009 20:24

Elizo, já jsem měla ty lisované, ve větším balení, na více porcí. Ale jak dlouho jsem je vařila, to si už nepamatuji...stále jsem je totiž zkoušela, pokud byly tak akorát, stejně jako to dělám u špaget :-)

Eliza Eliza

20. 5. 2009 19:27

Pipre, to s tím namáčením nudlí je zajímavé... Nejspíš to zkusím. Šlo o ty normální, které se prodávají lisované do čtverců nebo o ty rýžové? Mám doma obojí a nerada bych to zkazila...:-*

pipre pipre

20. 5. 2009 09:42

U nás Vietnamci připravují toto jídlo podobně, maso ale restují bez cibule jen na tuku. Hodně záleží na koření. Ale jinak bylo jídlo pro mne nějak suché. Když jsem si u nich kupovala balení nudlí, ptala jsem se, jak je oni připravují. Říkali mi, je nechají 2 hodiny namočené ve vodě :-O a potom v té vodě vaří 3-4 minuty. Ale uvařila jsem je i bez namočení a výsledek byl stejný.

jollka jollka

20. 5. 2009 08:50

Určitě vyzkouším,glutasol používám poměrně často- dobře dochucuje ,:-p:yes:dávám bodíka

Eliza Eliza

19. 5. 2009 19:09

Podle mně je důležité použít sezamový :-! olej, potom má pokrm tu správnou vůni. Vegetu ani náhodou, ale používám žluté koření na čínu od Kotányi. A sójovou omáčku, ovšem pravou, ne Vitanu. Glutasol neznám, nepoužívám, přesto dělám smažené nudle stejné jako u "česko-vietnamských Číňanů", ne-li lepší.
Tomuto receptu moc nerozumím, ale to neznamená, že výsledek není dobrý.;-):-)

pipre pipre

19. 5. 2009 18:59

Já také používám občas čínské nudle originál (na vaření) k masu, ale jsem zvyklá maso ve formě nudliček před tepelnou úpravou nechat uležet den v marinádě a jinak je postup stejný. U nás je podobně, jako jsi uvedl v receptu, opravdu Vietnamci připravují, pozorovala jsem jejich přípravu a také je ochutnala. Dávám bodík:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Další recepty

Tématické fráze: čínské nudle s kuřecím masem kuřecí nudličky s nudlemi kuřecí směs s nudlemi cina s nudlemi čínské nudle kuřecí s nudlemi čína z kuřecího masa s nudli kuře s nudlemi recept na cinu s nudlemi pravá čína z kuřecího masa čínské nudle s kuřecím pravé čínské nudle kuřecí prsa s nudlemi kuřecí s rýžovými nudlemi čínské nudle recept recept čína s nudlemi čína s kuřecím masem recepty čína s nudlemi kuře s rýžovými nudlemi kuřecí china

Suroviny: prsa kuřecí, cibule, směs na čínu, koření čína, glutasol, pepř, vegeta, nudle čínské

TopRecepty.cz

Kuřecí maso s čínskými nudlemi

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pgn1