Kuřecí maso s čínskými nudlemi

orel444 Kuchař:

Drůbeží maso 7 názorů

58

Suroviny

Kuřecí prsa
cibule
směs na čínu ( zelenina china mix)
koření na čínu
glutasol
pepř
vegeta
čínské nudle ne instantní ale normální na vaření
Recept si zatím oblíbilo 8 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Osmahnout cibuli, přihodit maso, nechat trochu opéct, přihodit zeleninu, koření a nudle a glutasol, ten je velice důležitý, pak to má tu správnou chuť jak od Vietnamců.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 66 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Kuřecí maso s čínskými nudlemi

  • Honza Honza(neregistrovaná)

    Já to dělám s obyčejnými nudlemi do polévky (babičiný) a je to jemnější a není tam oder z činských nudlí.Výýýýýborné.Honza;-)

    Odpovědět

  • pipre pipre

    Elizo, já jsem měla ty lisované, ve větším balení, na více porcí. Ale jak dlouho jsem je vařila, to si už nepamatuji...stále jsem je totiž zkoušela, pokud byly tak akorát, stejně jako to dělám u špaget :-)

    Odpovědět

  • Eliza Eliza

    Pipre, to s tím namáčením nudlí je zajímavé... Nejspíš to zkusím. Šlo o ty normální, které se prodávají lisované do čtverců nebo o ty rýžové? Mám doma obojí a nerada bych to zkazila...:-*

    Odpovědět

  • pipre pipre

    U nás Vietnamci připravují toto jídlo podobně, maso ale restují bez cibule jen na tuku. Hodně záleží na koření. Ale jinak bylo jídlo pro mne nějak suché. Když jsem si u nich kupovala balení nudlí, ptala jsem se, jak je oni připravují. Říkali mi, je nechají 2 hodiny namočené ve vodě :-O a potom v té vodě vaří 3-4 minuty. Ale uvařila jsem je i bez namočení a výsledek byl stejný.

    Odpovědět

  • jollka jollka

    Určitě vyzkouším,glutasol používám poměrně často- dobře dochucuje ,:-p:yes:dávám bodíka

    Odpovědět

  • Eliza Eliza

    Podle mně je důležité použít sezamový :-! olej, potom má pokrm tu správnou vůni. Vegetu ani náhodou, ale používám žluté koření na čínu od Kotányi. A sójovou omáčku, ovšem pravou, ne Vitanu. Glutasol neznám, nepoužívám, přesto dělám smažené nudle stejné jako u "česko-vietnamských Číňanů", ne-li lepší.
    Tomuto receptu moc nerozumím, ale to neznamená, že výsledek není dobrý.;-):-)

    Odpovědět

  • pipre pipre

    Já také používám občas čínské nudle originál (na vaření) k masu, ale jsem zvyklá maso ve formě nudliček před tepelnou úpravou nechat uležet den v marinádě a jinak je postup stejný. U nás je podobně, jako jsi uvedl v receptu, opravdu Vietnamci připravují, pozorovala jsem jejich přípravu a také je ochutnala. Dávám bodík:yes:

    Odpovědět

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: cina s nudlemi kuřecí směs s nudlemi čína z kuřecího masa s nudli čínské nudle pravá čína z kuřecího masa recept na cinu s nudlemi kuřecí nudličky s nudlemi kuře s nudlemi čínské nudle s kuřecím kuřecí s nudlemi pravé čínské nudle čínské nudle s kuřecím masem recepty čína s nudlemi čínské nudle recept recept čína s nudlemi kuřecí prsa s nudlemi kuřecí s rýžovými nudlemi kuřecí china vietnamské nudle kuře s rýžovými nudlemi

Zapomněl/a jsem heslo