Postup přípravy
Krok 1: Z masa nakrájíme kousky masa, které zlehka naklepeme. V misce smícháme marinádu z trochy oleje a grilovacího koření. Necháme marinovat, ideálně přes noc, ale lze vynechat.
Krok 2: Na grilovací jehly nebo špejle napichujeme střídavě maso, cibuli, slaninu a papriku, zalijeme zbylou marinádou, podlijeme trochou vody a dáme péct . Pečeme cca 45 minut pod alobalem na 180° C a odkryté dalších 30 minut. Potom na ražniči vylijeme malou skleničku leča (330 g), přidáme 3 PL kečupu a dál pečeme ještě cca 15 minut.
Krok 3: Na závěr zahustíme Solamylem, rozmíchaným ve studené vodě a necháme prohřát.
Krok 4: Lepší je použít čerstvé sezónní papriky a rajčata. Počítejte ale s delší tepelnou úpravou
Zveřejněno 1. 7. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Srbské vepřové ražniči
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N3o8
Moje poznámka
Srbské vepřové ražniči
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N3o8
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 4 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 15 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 19 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 23 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Toskánský bůček
poirotka před 22 minutami
Vajíčková tlačenka
pavelcicha před 26 minutami
Zadělávaná mrkev s hráškem
Mimino před 1 hodinou
Chilli con zeleninka
jana-bartikova@seznam.cz před 2 hodinami
Kuřecí kousky se žampiony v sýrové omáčce
Lucie 66 před 2 hodinami
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 4 hodinami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 4 hodinami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 14 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 14 hodinami
Suroviny:
kýta vepřová,
cibule,
paprika,
olej,
koření,
sůl,
kečup sladký,
omáčka sojová,
solamyl,
lečo
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.