Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 972 kJ / 710 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,40 g |
Tuky | 40,30 g |
Vláknina | 25,00 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 527 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 20,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na oleji na panvici asi 3 minúty restujeme nakrájané fazuľky. Podlejeme 1 lyžicou vody a zakryté 10 min na slabom plameni podusíme.
Krok 2: Zalejeme vajciami, ktoré sme rozšľahali s korením a soľou. Pomaly odkryté pečieme, kým vajcia nestuhnú.
Krok 3: Podávame so zeleninou alebo zeleninovým šalátom.
Zveřejněno 1. 8. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fazolková omeleta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2KBz
Moje poznámka
Fazolková omeleta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2KBz
Nejnovější recepty
Košíčky s třešněmi
Přidáno před 2 hodinami
Pohár s třešněmi à la tiramisu
Přidáno před 2 hodinami
Jahodovo-jogurtový pohár
Přidáno před 2 hodinami
Tarhoňa se zeleninovou omáčkou s tuňákem
Přidáno před 5 hodinami
Rychlý litý koláč s třešněmi a drobenkou
Přidáno před 7 hodinami
Fazole podle Gabči
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý švestkový koláč
Zsuzsu1 před 27 minutami
Rýžová polévka pro začátečníky
Jan Nemec před 39 minutami
Banánový chléb (Banana bread)
Lunaskira před 1 hodinou
Jablková buchta s tvarohem
Vladislav. před 4 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Jamca před 4 hodinami
Borůvkový máslový koláč
MisaVysa před 5 hodinami
Babiččiny blbouny
Dejnaj před 5 hodinami
Jahodová zmrzlina
sidonie před 5 hodinami
Pikantní kuřecí křídla
vakl1 před 5 hodinami
Hrnková buchta
Fatima2 před 6 hodinami
Suroviny:
fazolky zelené,
vejce,
olej,
pepř bílý,
sůl
Komentáře (5)