Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 972 kJ / 710 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 54,40 g |
| Tuky | 40,30 g |
| Vláknina | 25,00 g |
| Cholesterol | 1,30 g |
| Sodík | 527 mg |
| Sůl | 1,05 g |
| Sacharidy | 20,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na oleji na panvici asi 3 minúty restujeme nakrájané fazuľky. Podlejeme 1 lyžicou vody a zakryté 10 min na slabom plameni podusíme.
Krok 2: Zalejeme vajciami, ktoré sme rozšľahali s korením a soľou. Pomaly odkryté pečieme, kým vajcia nestuhnú.
Krok 3: Podávame so zeleninou alebo zeleninovým šalátom.
Zveřejněno 1. 8. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fazolková omeleta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2KBz
Moje poznámka
Fazolková omeleta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2KBz
Nejnovější recepty
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 12 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 13 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 16 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 16 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 17 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosky
veveruska73 před 6 hodinami
Rumové kuličky z tatranek
Petik05 před 7 hodinami
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 9 hodinami
Išelské cukroví
Danakoukolova před 9 hodinami
Vosí hnízda
RNiklova před 9 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy
BinaSa před 9 hodinami
Vánočka Moniky Absolonové
Iricek před 9 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
jitkahot před 10 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
TetianaCherneha před 10 hodinami
Nejlepší marokánky
H33inrich před 10 hodinami
Suroviny:
fazolky zelené,
vejce,
olej,
pepř bílý,
sůl
Komentáře (5)