Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 972 kJ / 710 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,40 g |
Tuky | 40,30 g |
Vláknina | 25,00 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 527 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 20,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na oleji na panvici asi 3 minúty restujeme nakrájané fazuľky. Podlejeme 1 lyžicou vody a zakryté 10 min na slabom plameni podusíme.
Krok 2: Zalejeme vajciami, ktoré sme rozšľahali s korením a soľou. Pomaly odkryté pečieme, kým vajcia nestuhnú.
Krok 3: Podávame so zeleninou alebo zeleninovým šalátom.
Zveřejněno 1. 8. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fazolková omeleta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2KBz
Moje poznámka
Fazolková omeleta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2KBz
Nejnovější recepty
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 1 hodinou
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 5 hodinami
Zapečené těstoviny se šunkou a tofu
Přidáno před 6 hodinami
Domácí libečková sůl
Přidáno před 9 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 13 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 2 minutami
Pečená švestková povidla
Verosa před 2 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 2 hodinami
Svíčková na smetaně
Sahula před 3 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 3 hodinami
Koláč z cukety
Vampi před 5 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 5 hodinami
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 6 hodinami
Rajská omáčka
Maroun416 před 6 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Rouzis před 7 hodinami
Suroviny:
fazolky zelené,
vejce,
olej,
pepř bílý,
sůl
Komentáře (5)