Fazolková omeleta

eva hubova Kuchařka: eva hubova

Doba přípravy: 40 minut 6 placiček Zeleninová jídla 9 názorů

Suroviny

200 g zmražených fazolek
70 g sýr eidam
2-3 vejce -podle velikosti
50 g šunky nebo jiné uzeniny
trošku koření Kuře 7 bylin
sůl
2-3 polévkové lžíce strouhanky
olej na smažení
Recept si zatím oblíbilo 14 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Fazolky rozmrazíme a trochu vymačkáme vodu. Šunku nakrájíme drobně, sýr nastrouháme a spojíme s ostatními surovinami, podle chuti osolíme.

  2. Lžící klademe do rozpáleného oleje malé hromádky, upravíme do tvaru a z obou dvou stran smažíme dočervena. Ubrouskem odsajeme přebytečný tuk. Podáváme s bramborem v různé úpravě a zeleninou.

Poznámka

Nedávno jsem dělala fazolky v sýrovém těstíčku z top.cz od martiny72, bylo to dobré ale na přípravu náročnější, tak vznikl tento recept.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílel již 1 kuchař

Ohodnoťte recept: Fazolková omeleta

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: omeleta nejlepší recept fazolkova omačka fazolková omáčka zeleninove recepty

Zapomněl/a jsem heslo