Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 29 kJ / 7 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,40 g |
Tuky | 0,05 g |
Vláknina | 0,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 1,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Amura podél páteře rozřízneme na dvě části. Z druhé poloviny odstraníme páteř. Odstraníme kůži, překrojíme v půlce, máme 4 porce a potřeme je solí.
Krok 2: V hmoždíři rozdrtíme citronovou kůru, papriku, petrželku a přidáme ostatní koření. Promícháme a potřeme amura. Necháme v chladu proležet a pak opečeme dozlatova na oleji. Podáváme s hranolky, nebo bramborem.
Zveřejněno 4. 12. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bylinkový amur
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pxXV
Moje poznámka
Bylinkový amur
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pxXV
Nejnovější recepty
Bramborové vafle
Přidáno před 14 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno 16. 5. 2025 19:25
Horký zeleninový salát
Přidáno 16. 5. 2025 16:46
Kuřecí prso, pečený květák s parmazánem. Vhodné pro diabetiky
Přidáno 16. 5. 2025 11:01
Pažitkovo-česneková omáčka se zastřeným vejcem
Přidáno 15. 5. 2025 10:13
Mrkvový dort s ořechy a smetanovým krémem
Přidáno 15. 5. 2025 08:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Povidlové šátečky bez kynutí
Hanina_ před 44 minutami
Plněná vepřová svíčková
Pavel2001 před 1 hodinou
Kuřecí kari po belizsku
Antonausprag před 1 hodinou
Sváteční koláčky
Koffi před 2 hodinami
Bábovka s větrníkovou příchutí
pajuska1511 před 2 hodinami
Bůčková tlačenka asi jinak
Vladatlaca před 3 hodinami
Mrkvový dort s ořechy a smetanovým krémem
Napalsko před 3 hodinami
Krkovička pro vítanou návštěvu
Naja2801 před 3 hodinami
Jogurtová bábovka s rybízem
Buchta9749 před 3 hodinami
Salát z pekingského zelí II
jarmila8511 před 5 hodinami
Suroviny:
amur,
sůl,
petrželka sušená,
paprika sušená sladká,
zázvor sušený,
rozmarýn sušený,
česnek sušený,
pepř mletý
Komentáře (2)