Amur s čočkou

hanahcotton Kuchařka:

Ryby 2 názory

Přidat další fotografii
43
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Suroviny

Amur
sůl
kmín
citrón
čočka
zakysaná smetana
hladká mouka
olej
brambory
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Vyfiletovaného amura naporcujeme, nasolíme a nakmínujeme, pokapeme citrónem a necháme 1/2 hodiny odležet.

  2. Mezitím si uvaříme čočku - neměla by být rozvařená, ale spíš tvrdší jako na čočkový salát.

  3. Čočku zahustíme zakysanou smetanou, ve které rozmícháme trochu hladké mouky.

  4. Amura opečeme na oleji z obou stran. Jako přílohu podáváme šťouchané brambory.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky


Ohodnoťte recept: Amur s čočkou

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo