Vepřový guláš IV
Šťavnaté kousky vepřového masa, pomalu dušené v bohaté cibulové omáčce, voní paprikou a dalším kořením. Tento tradiční pokrm zahřeje a zasytí, ať už ho podáváte s chlebem, knedlíkem nebo těstovinami.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 395 kJ / 811 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 130,94 g |
Tuky | 21,90 g |
Vláknina | 12,60 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 334 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 19,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřový guláš IV
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D90k
Moje poznámka
Vepřový guláš IV
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D90k
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 4 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 6 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 14 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 28 minutami
Kapr na zelenině
Blofas před 1 hodinou
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 2 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 3 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 3 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 4 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 4 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 5 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 5 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 5 hodinami
Tématické fráze:
vepřový guláš,
vepřový guláš z,
vepřový guláš recept,
vepřový guláš z plecka,
vepřový guláš z bůčku,
guláš vepřový,
vaříme guláš,
guláš z vepřového bůčku,
vaříme vepřový guláš,
recept na vepřový guláš,
jak uvařit vepřový guláš,
vepřový guláš s ryzi,
recept guláš,
nej guláš,
vepřovy gulaš recepty,
recepty na guláš vepřový,
recept gulas veprovy,
recept vepřový guláš,
obyčejný vepřový guláš,
guláš z vepřového
Suroviny:
maso vepřové,
cibule,
vývar masový,
paprika sušená sladká,
sůl,
pepř mletý,
mouka hladká,
olej
Komentáře (1)
Dělávám ho z plecka tak,že na kousku slaniny osmahnu 3nakrájené cibule,přidáme kostky masa,které po zatažení zasypu kořením a minutku osmažím.Přidám 300ml horké vody, nebo vývaru a v papiňáku dusím 30minut.Hrnec ochladím, otevřu, přidám 1vrchovatou lžíci hl.mouky rozmíchanou ve 200ml studené vody a vše ještě cca 10minut provařím. Pokud mám, tak dávám k masu podusit pro svěžejší chuť šťávy nakrájenou masitou papriku
Leni,máš+4
Poznámka mimo recept-dej kategorii"vepřové maso"