Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 28 762 kJ / 6 874 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 138,30 g |
Tuky | 334,35 g |
Vláknina | 18,96 g |
Cholesterol | 1,82 g |
Sodík | 911 mg |
Sůl | 2,29 g |
Sacharidy | 818,55 g |
Postup přípravy
Pečeme cca na 180 stupňů, až se nelepí na špejli. Krok 4: Mezitím připravíme mléko, které svaříme s holandským kakaem a necháme zchladnout. Krok 5: Utřeme máslo s cukrem a postupně přidáme nastrouhané piškoty, rum a mléko (kakao) a promícháme. Krok 6: Vzniklou směs rovnoměrně rozetřeme na vychladlý korpus a nakonec polijeme čokoládou (poleva nebo rozehřátá čokoláda s omegou).
Zveřejněno 12. 2. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nugátové řezy s čokoládou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/glA3
Moje poznámka
Nugátové řezy s čokoládou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/glA3
Nejnovější recepty
Čokoládové polevy se smetanou
Přidáno před 1 hodinou
Jahodovo-levandulový džem
Přidáno před 21 hodinami
Bramborák s vepřovými nudličkami a zeleninou
Přidáno 5. 6. 2025 13:54
Šátečky s náplní z masa a zelí
Přidáno 5. 6. 2025 13:47
Zapečené housky se sýrem a salámem
Přidáno 5. 6. 2025 13:34
Masová klubíčka
Přidáno 5. 6. 2025 13:24
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Anglické palačinky
Witoraz před 39 minutami
Bezinková šťáva
Anna.Milkova před 43 minutami
Krkovice na zelenině z pomalého hrnce
radekfiala před 3 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Gabca_12 před 3 hodinami
Jogurtová bábovka s rybízem
TAkova před 4 hodinami
Kynuté knedlíky
Iwana666 před 5 hodinami
Borůvkový kynutý koláč
matodato před 5 hodinami
Babiččina koprová omáčka
Marcela1099 před 7 hodinami
Kuřecí kousky v česnekovém těstíčku podle Čiriny
Veramik před 11 hodinami
Houby na smetaně
Sahula před 19 hodinami
Suroviny:
tuk rostlinný,
cukr moučkový,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
vejce,
mléko,
piškoty,
kakao holandské,
máslo,
cukr moučkový,
rumové aroma,
čokoláda
Komentáře (2)