Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 002 kJ / 3 585 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 136,36 g |
Tuky | 304,50 g |
Vláknina | 38,60 g |
Cholesterol | 475 mg |
Sodík | 12,82 g |
Sůl | 32,00 g |
Sacharidy | 59,15 g |
Postup přípravy
Krok 1: Pekáč vymažeme sádlem, nasypeme cibuli a vložíme osolené a okmínované kuře (já většinou používám horní a dolní stehna). Na kuře rozprostřeme zelí a slaninu. Přidáme trochu papriky a rajčatový protlak. Zalijeme smetanou.
Krok 2: Dáme do trouby předehřáté na 190°C. Po cca 15-20 minutách podlijeme bujonem.
Krok 3: Necháme dalších cca 20-30 minut dopéct.
Zveřejněno 10. 5. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuře na zelí a slanině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LKWD
Moje poznámka
Kuře na zelí a slanině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LKWD
Nejnovější recepty
Sýrové tousty se zeleninou
Přidáno před 2 hodinami
Šoulet s uzeným kuřecím stehýnkem
Přidáno před 2 hodinami
Tousty pana lesního
Přidáno před 2 hodinami
Plněné papriky s brynzou
Přidáno před 2 hodinami
Makronky
Přidáno před 4 hodinami
Tyčinky s parmskou šunkou
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová krkovice na slanině a pórku
Aknytsirk před 29 minutami
Vepřová panenka s omáčkou ze 7 pepřů a bylinek
DJanaDD před 1 hodinou
Osvěžující koláč s dvojitou porcí jogurtu
barypb před 1 hodinou
Hrníčkový ovocný koláč
Papucel před 1 hodinou
Vepřová plec podle Gordona Ramsayho
Kudlajs před 1 hodinou
Vepřové výpečky na černém pivu
wimra před 1 hodinou
Milionová polévka našich babiček
Barborka17 před 1 hodinou
Vepřové pečené na cibuli
Trol60 před 2 hodinami
Rebarborový koláč
Anna.Milkova před 2 hodinami
Domácí chléb bez hnětení
veronika_straka před 2 hodinami
Suroviny:
kuře,
sádlo,
zelí kysané,
slanina anglická,
paprika sušená sladká,
protlak rajčatový,
smetana 33%,
cibule,
bujón zeleninový,
sůl,
kmín celý
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.