Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pokud chodíte do multikina, možná máte pojem film spojený s pojmem popcorn. Každopádně je popcorn něco, co neodmyslitelně patří ke sledování filmů, ať už u televize, nebo právě v kině. Co takhle vyzkoušet popcorn masový?

Kuřecí popcorn je slané pochutnání, které je velmi jednoduché, zvlášť pokud máte k dispozici horkovzdušnou fritézu. Hotový kuřecí popcorn křupe stejně, ne-li lépe, než ten z kukuřice, a navíc neodolatelně voní.

Jak připravit kuřecí popcorn

Podívejte se, co potřebujete na kuřecí popcorn, včetně surovin na omáčku, a můžeme se do toho pustit.

  1. Do mísy dáme vejce, sůl a pepř, pak vše promícháme.
  2. Směs na obalování připravíme smícháním panko strouhanky, škrobu, koření, soli a pepře.
  3. Kuřecí maso nakrájíme na menší kostičky, obalíme je ve vajíčku a poté v sypké směsi.
  4. Pečlivě obalené kousky dáme usmažit do horkovzdušné fritézy.
  5. Než se popcorn usmaží, připravíme omáčku z medu, srirachi a jablečného octu.
  6. Po usmažení kuřecí popcorn pokapeme omáčkou a posypeme čerstvou petrželkou.

Kuřecí popcorn krásně křupe, ale přitom je šťavnatý.

Komentáře

Přidat komentář

Přidat komentář

Další tipy a triky

Marie