Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jahodový tvaroh

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 5 min Doba přípravy: 5 min

5 min (5 min příprava)

26. 6. 2021 12:52

Suroviny pro 2

2

Nutriční hodnoty

Energie1 430 kJ / 342 kcal
Bílkoviny28,55 g
Tuky11,95 g
Vláknina3,00 g
Cholesterol 40 mg
Sodík 102 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy28,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Eja57 Eja57

27. 6. 2021 11:34

Kacca: dík za info:-*

Kacca

27. 6. 2021 10:13

Eja57: Agávový sirup má vyšší sladivost než cukr a zároveň má velmi příjemnou chuť. Má velmi nízký glykemický index, ale díky vysokému obsahu fruktózy, která podporuje chuť k jídlu a může vést ke tvorbě zánětů, jej není vhodné konzumovat ve větším množství.

Kacca

27. 6. 2021 10:11

Eja57: Ten se u nás doma usadil jako nejvhodnější varianta slazení .

Čekankový sirup má mimořádně vysoký obsah vlákniny inulín a nízký obsah cukru, tudíž je vhodný při redukčních dietách. Má stejnou sladivost jako med, ve srovnání s ním ale obsahuje až o 95 % méně cukru a o 45 % méně kalorií.

Eja57 Eja57

26. 6. 2021 14:18

Hezká fotka s těmi sušenkami. Ale zaujal mne ten čekankovy sirup? Má to nějaký důvod? Já občas doslazuji agavovym....

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Další recepty

Suroviny: tvaroh ve vaničce, jahody, sirup

TopRecepty.cz

Jahodový tvaroh

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QYk0