Dobré sýrové kuličky
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 655 kJ / 4 459 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,18 g |
Tuky | 452,56 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 439 mg |
Sodík | 3,10 g |
Sůl | 7,71 g |
Sacharidy | 20,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Sýr najemno nastrouháme do mísy.
Krok 2: Přidáme rozklepnuté vejce.
Krok 3: Přisypeme mouku.
Krok 4: Rukou vypracujeme sýrové těsto tak, aby se nerozpadávalo.
Krok 5: Navlhčenýma rukama tvarujeme malé kuličky velikosti ořechu.
Krok 6: V hluboké pánvi rozehřejeme olej.
Krok 7: Po jednom opatrně vkládáme sýrové kuličky a na středně velkém plameni usmažíme do zlatohněda.
Krok 8: Usmažené sýrové kuličky vyndáme pomocí obracečky s otvory, necháme okapat a uložíme na talíř vystlaný papírovým ubrouskem. Poté můžeme servírovat.
Zveřejněno 25. 10. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dobré sýrové kuličky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qwD3
Moje poznámka
Dobré sýrové kuličky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qwD3
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky se zeleninou a smaženými nudlemi
Přidáno před 2 hodinami
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Přidáno 3. 8. 2025 16:17:56
Placičky z podmáslí
Přidáno 3. 8. 2025 13:46:57
Karpatské lečo
Přidáno 3. 8. 2025 13:00:03
Kotlety na tymiánu s hrachovou kaší a pečenou karotkou
Přidáno 3. 8. 2025 10:37:11
Čalamáda ze zelí a paprik
Přidáno 3. 8. 2025 09:04:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Žampionový guláš s cuketou
hifiklub před 1 hodinou
Čočková polévka s párkem
Janet.P před 1 hodinou
Perník z cukety
Pechova.veronika84 před 1 hodinou
Cuketové bramboráky
Pechova.veronika84 před 1 hodinou
Jednoduchá domácí zmrzlina
rybarka007 před 2 hodinami
Cuketový perník
Boxiska před 2 hodinami
Cukeťák na plechu
Simona Maskova před 2 hodinami
Bramboračka
Kajkajak před 3 hodinami
Pizza ze sušeného droždí
Mlateli před 3 hodinami
Suroviny:
sýr eidam,
vejce,
mouka,
olej
Komentáře (3)