Suroviny pro 10 kusů
10kusů
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 458 kJ / 110 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,30 g |
Tuky | 12,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 20 mg |
Sodík | 120 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 0,08 g |
Postup přípravy
Na každý plátek navrstvíme nastrouhaný salám, přidáme měsíček vajíčka, kousek nakládané okurky, malý kousek papriky a půl lžičky majonézy. Ozdobíme lístkem petrželky. Krok 2: 2) Na plátky veky potřené salátem bramborovým nebo vajíčkovým položíme 2-3 tenké plátky zrajícího sýru. Ozdobíme čerstvou okurkou, ředkvičkou a lístkem petrželky.
Zveřejněno 17. 4. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chlebíčky sypané a se zrajícím sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qwg3
Moje poznámka
Chlebíčky sypané a se zrajícím sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qwg3
Nejnovější recepty
Kuřecí rychlovka na tymiánu
Přidáno před 4 hodinami
Pizza šneky
Přidáno před 5 hodinami
Kakaové bábovičky bez mouky vhodné pro diabetiky
Přidáno před 5 hodinami
Ředkvičková pomazánka s pažitkou
Přidáno před 6 hodinami
Muffiny s kávovým krémem
Přidáno před 6 hodinami
Fazolové houstičky bez mouky pro diabetiky
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zelené smoothie s jogurtem
Valis před 3 hodinami
Tvarohový linecký koláč
zackovam před 4 hodinami
Kuřecí řízek v sýrovém těstíčku
PavRex před 5 hodinami
Kynuté knedlíky s rebarborou
LudmilaT před 5 hodinami
Tvarohový koláč na listovém těstě
Ivaho před 5 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
PavelK33 před 6 hodinami
Vietnamská grilovaná kachna
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 7 hodinami
Ředkvičkový salát
wimra před 7 hodinami
Hrnkový koláč s rebarborou
Misshell před 8 hodinami
Suroviny:
veka,
salám šunkový,
vejce,
okurky sterilované,
paprika čerstvá červená,
majonéza,
petrželka,
veka,
sýr president,
okurka čerstvá,
ředkvičky,
petrželka
Komentáře (8)
...ale zdenka.s: si s pravděpodobností hraničící s jistotou plete kudrnku s hladkolistou petrželkou
No, u Paukerta by kudrnku nepoužili..., leč po únoru 48 se většinou ze známých důvodů používala zhovadile všude možně, ale hosté ji většinou nechávali na tácku a doma nepoužívali ani k přízdobě vůbec...
...a ti otrlejší snad jen v případě, že bylo třeba odřít povlak z jazyka