Meruňkovo-jahodová bublanina
Pokud máte chuť na něco sladkého, ale nechce se vám trávit moc času v kuchyni, je bublanina skvělou volbou. Příprava je velmi snadná a bublanina se spoustou dobrého ovoce vám bude určitě chutnat.
Suroviny pro 1 kus
pekáček 40x30 cm
1kus
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 18 672 kJ / 4 463 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 105,06 g |
| Tuky | 140,74 g |
| Vláknina | 28,00 g |
| Cholesterol | 1,37 g |
| Sodík | 692 mg |
| Sůl | 2,20 g |
| Sacharidy | 679,96 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 6. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Meruňkovo-jahodová bublanina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYwgy
Moje poznámka
Meruňkovo-jahodová bublanina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYwgy
Nejnovější recepty
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno před 15 hodinami
Pstruh se salátem po bořecku
Přidáno před 15 hodinami
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečené krůtí prso - snadné, ale dobré
Bizon33 před 32 minutami
Dýňová caponata s bramborem a pečeným krůtím prsem
Bizon33 před 35 minutami
Mila kuličky
Marule před 1 hodinou
Filé z tresky na citronovém pepři a kmínu
Olympus před 2 hodinami
Oříškový sen - sušenky
cernar před 3 hodinami
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 20 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 20 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 20 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 20 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 22 hodinami
Suroviny:
máslo,
cukr moučkový,
vejce,
mléko,
mouka polohrubá,
kypřící prášek do pečiva,
meruňky,
jahody,
máslo,
mouka polohrubá,
cukr moučkový
Komentáře (2)