Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 078 kJ / 258 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,51 g |
Tuky | 11,93 g |
Vláknina | 12,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 36 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 27,07 g |
Postup přípravy
Krok 1: V hlubší misce smícháme na kolečka nakrájené cibulky, na půlměsíčky nakrájené ředkvičky, na půlky nakrájená rajčata a na kostičky nakrájenou papriku, okurku a spolu s listy salátu promícháme.
Krok 2: Zálivku připravíme smíchaním všech ingrediencí.
Krok 3: Připravenou zeleninu zalijeme připravenou zálivkou, můžeme nechat chvíli odležet v chladu a podávat třeba jako přílohu k masům či samotné na výbornou svačinku.
Zveřejněno 12. 6. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zeleninový salát s balsamikovým glazé
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0RqVN
Moje poznámka
Zeleninový salát s balsamikovým glazé
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0RqVN
Nejnovější recepty
Kuřecí nudličky s rajčaty
Přidáno před 3 hodinami
Cottage s rajčátky
Přidáno před 3 hodinami
Hustá mrkvovo-rajčatová polévka
Přidáno před 3 hodinami
Treska s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
Rajčatovo-fazolová polévka
Přidáno před 4 hodinami
Bulgur s mletým masem a rajčaty
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocný táč s drobenkou
Libaka před 2 hodinami
Cuketové karbanátky
pesmax před 3 hodinami
Stryky z Orlové
sonka.306 před 3 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
Veronika1990 před 3 hodinami
Borůvkové knedlíky
zackovam před 4 hodinami
"Anglická" kořeněná marmeláda ze špendlíků
Jakubaru před 4 hodinami
Vepřová játra ve smetanové omáčce s lesními houbami
Sahula před 4 hodinami
Švestkovo-borůvková buchtička
zackovam před 4 hodinami
Škvarkové placky ze staré kuchařky
Jaromila před 4 hodinami
Suroviny:
okurka salátová,
paprika čerstvá žlutá,
ředkvičky,
rajče cherry,
cibulka jarní,
listy salátové,
olej olivový,
cukr,
voda,
ocet balsamiko
Komentáře (1)