Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Špikovaný květák

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 10 min

25 min (15 min příprava + 10 min tepelná úprava)

10. 7. 2022 19:46

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 768 kJ / 661 kcal
Bílkoviny31,88 g
Tuky48,17 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 168 mg
Sodík 1,13 g
Sůl2,80 g
Sacharidy24,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Inšpirovala som sa v knihe Zelenina vo výžive.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

tejaja tejaja

11. 7. 2022 19:20

cathleen (moderátorka): Ivka, pretože ak do horúceho karfiolu zapichnem syr, začne sa topiť, uhorka a cvikla okamžite v teple púšťajú šťavu a chuť toho karfiolu je niekde úplne inde ako keď to naukladám vedľa seba.
A keď to bolo takto na tanieri prešpikované, hostia hneď po tom skočili, čo si nemyslím, žeby urobili, ak by to bolo vedľa seba poukladané na tanieri. Chuťovo fakt iné.;-)

tejaja tejaja

11. 7. 2022 19:10

Marie Svarcova: Jaromira18: Dievčwtá, ďakujem, je to rýchle a chutné, a niečo iné ako bežne.:-K

Jaromira18 Jaromira18

11. 7. 2022 17:44

Pochutnala bych si moc.:-K:-K:-K

cathleen cathleen (moderátorka)

11. 7. 2022 13:14

Teri, asi mi uniká smysl toho špikování...chuť si představit snad dokážu, ale to špikování - nevím proč.

Marie Svarcova Marie Svarcova

11. 7. 2022 08:09

:-)<3:yes: zajímavé a hezká fotečka :-K

tejaja tejaja

11. 7. 2022 07:21

mika59: Ďakujem Miladka. :-K;-)

mika59 mika59

10. 7. 2022 20:49

Terezko bezva nápad :yes::yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: květák, okurky sterilované, řepa červená, sýr tvrdý, sůl, smetana kysaná, cibule, tymián, sůl

TopRecepty.cz

Špikovaný květák

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XDxMg