Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 390 kJ / 571 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,75 g |
Tuky | 24,49 g |
Vláknina | 15,35 g |
Cholesterol | 123 mg |
Sodík | 3,05 g |
Sůl | 7,40 g |
Sacharidy | 54,47 g |
Postup přípravy
Prošleháme metličkou a přivedeme k varu. Krok 2: Do vařícího základu přidáme kostičky brambor a vaříme doměkka. Krátce před koncem vložíme zelí a zcezené a propláchnuté fazole. Společně krátce provaříme. Krok 3: Dochutíme solí a čerstvě mletým pepřem.
Zveřejněno 27. 11. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní zelňačka s fazolemi, bramborem a klobásou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/828Lr
Moje poznámka
Pikantní zelňačka s fazolemi, bramborem a klobásou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/828Lr
Nejnovější recepty
Nepečený jahodový dortík
Přidáno před 1 hodinou
Vrabec moravskočeský
Přidáno před 16 hodinami
Rybíz jako brusinky podle Petry Burianové
Přidáno 14. 7. 2025 06:30:03
Koláč s rybízem, muchovníkem a drobenkou
Přidáno 13. 7. 2025 14:35:01
Vepřové plátky pečeně v pikantní směsi
Přidáno 13. 7. 2025 14:23:11
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno 12. 7. 2025 18:41:50
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečený tvaroh s rybízem nebo jiným ovocem
Velkymlsoun před 21 minutami
Kuřecí špízy
Renata1988 před 6 hodinami
Kuře neskutečně dobré
Adrienalis před 8 hodinami
Žampiony - snadno a rychle
Kajkajak před 8 hodinami
Meruňkový koláč výborný
Ennia před 13 hodinami
Hovězí na divoko pro pamětníky
wolfboss před 15 hodinami
Rajčatovo-okurkový salát s mátou
Dasaja před 17 hodinami
Květák pečený v sýrové strouhance
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 17 hodinami
Brokolicový nákyp
Helen.salemiynah před 18 hodinami
Jablíčková rychlovka
Fitulka před 18 hodinami
Suroviny:
zelí kysané,
brambory,
fazole bílé,
klobása pikantní,
cibule,
pasta papriková pikantní,
paprika sušená sladká,
ghee,
mouka,
vývar masový,
sůl,
pepř
Komentáře (3)