Postup přípravy
Krok 1: Z housek odřízneme vršek a vydlabeme.
Krok 2: Na struhadle nastrouháme tvrdý sýr a šunku, smícháme s vejcem (popřípadě s vejci), solí, pepřem a vlijeme do housek a přikryjeme odříznutými vršky.
Krok 3: Dáme do mikrovlnky cca na tři minuty (dokud nebude vajíčko sražené).
Zveřejněno 21. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečené housky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oQkz
Moje poznámka
Zapečené housky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oQkz
Nejnovější recepty
Rychlý koláč s tvarohem a jahodami
Přidáno před 7 hodinami
Tvarohová zmrzlina s mangem
Přidáno před 11 hodinami
Jahodový džem s rebarborou
Přidáno 28. 5. 2025 18:00
Zeleninový salát – co lednice nabízí
Přidáno 28. 5. 2025 17:30
Chuťovky s ochuceným sýrem
Přidáno 28. 5. 2025 17:17
Tortilla s ovocem
Přidáno 28. 5. 2025 17:09
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Staročeské plátky podlévané pivem
hifiklub před 1 hodinou
Čokoládové muffiny bez mléka
Scarlet2 před 3 hodinami
Krémová pórková polévka
Kajkajak před 6 hodinami
Moučník s tvarohem a jahodou
Kakoska před 6 hodinami
Babiččiny škvarkové placky
danielle72 před 7 hodinami
Opravdu křupavé vafle
karel.prchlik2 před 7 hodinami
Jahodový nápoj
iveta.kroul před 7 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Ketynna před 7 hodinami
Těstoviny se špenátem a uzenou šunkou
bajoo před 8 hodinami
Kuličky z mletého masa pečené se zeleninou
Tereziena před 9 hodinami
Tématické fráze:
zapekane housky,
houska ve vajíčku,
zapečená houska v troubě,
vajíčko v housce,
housky recept,
zapečená houska s vejcem,
zapečené housky se sýrem a vejcem,
zapečené vajíčko v housce,
zapečené housky s vejcem,
zapečené bulky,
housky zapečené,
tvrdé housky,
zapecena houska recept,
housky v troubě,
zapečené housky v mikrovlnce,
zapékaná houska,
zapečené housky recept,
houska v mikrovlnce,
housky ve vajíčku,
houska v troubě
Suroviny:
houska,
sýr,
šunka,
vejce,
sůl,
pepř
Komentáře (3)