Cikánské nočky

luci.jeee Kuchař: luci.jeee

Doba přípravy: 30 minut 4 porce Ostatní 8 názorů

Suroviny

250 g hladké mouky
250 g tvarohu
1 vejce
2 lžíce mléka
sůl
1 zakysanou smetanu
menší cibule
cca 30 dkq anglické slaniny
1 kysané zelí
Recept si zatím oblíbilo 6 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Z mouky, tvarohu, vejce a mléka připravíme těsto.

  2. Z těsta tvoříme nočky, a ty vaříme ve vroucí vodě, dokud nevyplavou.

  3. Na cibulce osmahneme anglickou slaninu a vmícháme společně se zelím a zakysanou smetanou do teplých nočků.

Poznámka

Na první pohled se to zdá být asi divná kombinace :) Ale je to výborné :) Dobrou chuť :)

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 7 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Cikánské nočky

  • vanilka70 vanilka70

    ted koukám teprve na suroviny já dávám kysané z pytlíku jen jednou jsem ho propláchla aby si zachovalo svoji kyselejší chuť jinak na té slanince a já si dala trochu špeku páč anglická byla moc libová dám zelíčko a asi 10 min restuji...dále postup dle receptu jen pro třeba 4členou rodinu je toho málo alespoň pro nás málo no že by to bylo tím že to bylo tak dobré?:-8:-)):yes:

    Odpovědět

  • vanilka70 vanilka70

    právě doboucháno:-8 a moc velká dobrota:-p;-):yes:

    Odpovědět

  • vanilka70 vanilka70

    mňáááám uš těším až to udělám bodík letí,díky:-O;-):yes::yes::yes:

    Odpovědět

  • Jana Dorazinová-Remková Jana Dorazinová-Remková

    luci.jeee a bylo to fakt suprové!;-)

    Odpovědět

  • luci.jeee luci.jeee(autor receptu)

    díky za fotečky, já jsem je nedávno dělala a nějak jsem zapomněla vyfotit :-)

    Odpovědět

  • Jana Dorazinová-Remková Jana Dorazinová-Remková

    Takže, milovníkům různých halušek vřele doporučuji. Moc dobré;-)

    Odpovědět

  • luci.jeee luci.jeee(autor receptu)

    já kupuju normálně kysané v pytlíku a dávám tak jak je, akorát z něj vyždímu šťávu.:yes:

    Odpovědět

  • Jana Dorazinová-Remková Jana Dorazinová-Remková

    Mi se to nezdá ani na první pohled špatná kombinace. Halušky se taky dělají na milión způsobů, z tvarohem, se zelím kyselým, sladkým, sýrem, brynzou... no a tohle opravdu vypadá moc zajímavě a já budu hodně uvažovat, jetli to hned zítra neprubnu:-p:yes: Jen dotaz, není tady zmínka, co s tím zelím, uvařit, udusit...?

    Odpovědět

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: nočky nočky se zelim halušky se zakysanou smetanou cikánské placky cikánské placky z mouky nocky recept bezlepkove nočky cikánské zelí ryzovy nakyp se zakysanou smetanou cikanske recepty nocky bezlepkove cikánské halušky se zelím recepty cikanske nočka recept nocky s brynzou cikanske halušky špekové nočky bezlepkové nočky pro děti cikánské placky z kysané smetany nočky s tvarohem

Zapomněl/a jsem heslo