Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapečený hermelínový chleba z horkovzdušné fritézy

Není to jen "obyčejná" hermelínová pomazánka na zbylém chlebu. Úprava v horkovzdušné fritéze dodá chlebům zpět křupavost a chuť hermelínové směsi se zvýrazní. Přitom horký vzduch nepřidá žádné kalorie navíc.

Hodnocení receptu je 5,0 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 16 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 6 min

16 min (10 min příprava + 6 min tepelná úprava)

2. 7. 2023 18:47

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Nutriční hodnoty

Energie1 477 kJ / 353 kcal
Bílkoviny24,57 g
Tuky26,19 g
Vláknina3,15 g
Cholesterol 105 mg
Sodík 1,21 g
Sůl3,00 g
Sacharidy3,22 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Množství je orientační, měla jsem malé krajíčky. Klidně přidejte sýr nebo šunku. Chleba můžete namazat třeba bylinkovým máslem, ale nemusí být. Řiďte se zkušeností své fritézy a průběžně kontrolujte

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

mika59 mika59

3. 7. 2023 21:00

tara23: Děkuji i za pěknou fotku:-K:-K

tara23

3. 7. 2023 19:27

skvělá večeře, mazala jsem na plátky veky<3:-K

tara23

3. 7. 2023 09:39

už vím co dnes k večeři <3:-K

Marie Svarcova Marie Svarcova

3. 7. 2023 07:36

:-)<3:yes: líbí se mi :-K

mtvrdikova mtvrdikova

3. 7. 2023 07:13

Vypadá to moc dobře <3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: sýr hermelín, rajče cherry, šunka, cibulka jarní, tatarská omáčka, česnek sušený, sůl, pepř mletý, chilli, chléb

TopRecepty.cz

Zapečený hermelínový chleba z horkovzdušné fritézy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gJppD