Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kupte si obě naše kuchařky za 449 Kč (ušetříte 129 Kč)!

Do obchodu

Námořnický chleba

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

7. 8. 2009 20:21

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie3 867 kJ / 924 kcal
Bílkoviny79,72 g
Tuky60,24 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 1,16 g
Sodík 2,40 g
Sůl5,84 g
Sacharidy15,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

stamii

4. 5. 2017 09:21

Ondřej: Tak pokud myslíte "zdravou" stránku jídla - tak ano, je to smaženina, z bílé mouky - ale pokud je to z opravdu ze staršího zbytku chleba, doplněné čerstvou zeleninou, tak proč sem tam ne? ;-)

ikebbarka

11. 4. 2017 21:56

Už dlouhá léta dělám stejný recept a doma vždy šmakoval-ovšem používáme pro něj název Cikánský řízek :-D
;-)

Alena Baumrukrová

6. 4. 2017 21:34

Děláme to také tak a nahoru namažu plnotučnou hořčici a na kolečka nakrájenou cibuli a rajče moc dobrá ňamka

Begi

30. 3. 2017 13:34

A zapomněl jsem - výtečně chutná i s vekou a také prvně smažíme stranu se sýrem.... <3

Begi

30. 3. 2017 13:30

Ať si každý říká co chce, al my přidáváme do nastrouhaného sýra ještě nastrouhaný měkký salám a ne vrchu po usmažení lehce pokapeme kečupem a přidáme plátek sladkokyselé okurky. Na jídelníčku to je v případě, že zbude starší chleba. A je to neskutečná mňamka.... :yes:

Dajda

23. 3. 2017 12:49

Ondřej: :no::no: Proč blaf? Na topinkách není nic špatného, i obyčejné jídlo může být chutné! Dřív byly topinky s česnekem běžnou večeří , a to i bez sýra a bez vajíček:-! Ne každý musí mít k večeři biftek, husí játra nebo chřest , to není o tom, jak si kdo sám sebe váží, ale jak šikovný je kuchař a v neposlední řadě jak hluboko má do kapsy.

Ondřej

23. 3. 2017 12:12

Přece snad máte na víc ne?? Takové blafy, snad si sebe vážíte víc...:-(;-(;-(;-(

jana

6. 3. 2016 12:25

dělám něco podobného jen nesmažím, ale dám zapéct do trouby))

Věra

28. 2. 2016 15:30

Námořnický chleba si dnes udělám taky.Mám takové věci moc ráda.A tak se těším.-Na jídlo mnam.

Daniela

26. 2. 2016 17:42

Místo eidamu používám nastrouhaný balkán!

Vašíčková

22. 2. 2016 17:06

Dělám s vekou a nemá chybu.Já nejdříve opékám do zlatova stranu se sýrem.Špatně se mi pak již horká veka obracela a sýr mi padal.:-:-*

queens2

25. 1. 2012 21:40

;-) já to peču v troubě , bez oleje , když to není pro děti, pomažu ze spoda česnekem , mňam .:yes:

evinkaaa

1. 5. 2011 22:44

:yes:

Renatka4

15. 1. 2011 13:47

:yes:

AndrejkaP.

21. 4. 2010 12:30

mám téměř stejný recept a dávám bodík :-):yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recepty z chleba recepty ze staršího chleba námořnický dort starší chleba jídla z chleba námořnicka topinka jidlo z chleba co se starší vekou party chleba jídlo ze staršího chleba starší chléb zeleninovy chleba recept ze staršího chleba co ze staršího chleba co že starší vekou starsi chleba recept jídla ze staršího chleba recept s vekou námořnický mls námořnický salát

Suroviny: sýr cihla, pepř, sůl, vejce, česnek, chléb

TopRecepty.cz

Námořnický chleba

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7LY1