Velikonoční nádivka podle Těhotného kuchaře
Velikonoční nádivka je jedním z oblíbených tradičních jarních pokrmů. Říká se jí také hlavička a nikdy nechybí na svátečně vyzdobeném velikonočním stole. Je dokonale nadýchaná, s vůní uzeného masa a se svěže zelenou barvou použitých jarních bylinek.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 965 kJ / 3 338 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 121,89 g |
Tuky | 199,58 g |
Vláknina | 17,20 g |
Cholesterol | 2,48 g |
Sodík | 3,49 g |
Sůl | 8,20 g |
Sacharidy | 254,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 4. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Velikonoční nádivka podle Těhotného kuchaře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZyqr
Moje poznámka
Velikonoční nádivka podle Těhotného kuchaře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZyqr
Nejnovější recepty
Linecký koláč s cuketou
Přidáno před 15 hodinami
Koláč s tvarohem a rybízem
Přidáno před 21 hodinami
Lečo v omeletě
Přidáno 3. 7. 2025 08:29
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
MichalS před 2 hodinami
Polévka vinná
Milan.Krimsky před 9 hodinami
Sytá uzená polévka
JiriSeidler před 12 hodinami
Francouzský toust se šunkou a sýrem
Rennna před 14 hodinami
Tvarohová bublanina
HanaHanka před 14 hodinami
Hříbková omáčka
Darwin před 14 hodinami
Extra rychlé lívance
zelenapampeliska před 15 hodinami
Vejce v hořčicové omáčce
Ivyjg před 16 hodinami
Suroviny:
rohlík,
maso uzené,
máslo,
mléko,
vejce,
kopřivy,
pažitka,
česnek mědvědí,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (9)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
Všichni moji známí už jí pečou také, je opravdu skvělá, jemná, vláčná
U nás jí říkáme velikonoční baba