Velikonoční nádivka ze Šumavy
Velikonoční nádivku můžeme připravit i kdykoliv během roku. Vařené a uzené maso doplníme chutí kopřiv, čerstvých bylinek, smažené cibule a papriky. Nádivka je díky sněhu krásně nadýchaná a bude výborně chutnat třeba s bavorským bramborovým salátem.
Suroviny pro 7 porcí
7porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 472 kJ / 3 459 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 292,60 g |
Tuky | 139,00 g |
Vláknina | 26,52 g |
Cholesterol | 2,46 g |
Sodík | 8,14 g |
Sůl | 18,89 g |
Sacharidy | 248,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 3. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Velikonoční nádivka ze Šumavy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7P8B
Moje poznámka
Velikonoční nádivka ze Šumavy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7P8B
Nejnovější recepty
Pečené plněné papriky s pečeným květákem s kari (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 9 hodinami
Těstoviny se sušenými rajčaty
Přidáno před 10 hodinami
Batátové bramboráčky
Přidáno před 11 hodinami
Květákové rizoto s krevetami a sýrovou omáčkou
Přidáno před 15 hodinami
Ruské bifteky
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí stripsy z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pizza jako z pizzerie
Rokallli před 6 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Evice před 6 hodinami
Buchta z listového těsta s broskvemi a pudinkem
Anaja před 9 hodinami
Jednohubky na oslavu
Vlasta159 před 9 hodinami
Červená čočka s kuskusem a zeleninou
Lucie1001 před 10 hodinami
Kaše z ovesných vloček
Stibka před 10 hodinami
Medové kuřecí kousky inspirované Asií
Nelinka2013 před 12 hodinami
Rychlý, jednoduchý jablečný moučník
Jan Nemec před 12 hodinami
Tématické fráze:
velikonoční nádivka podle babičky,
velikonoční nádivka recept,
velikonoční sekanice
Suroviny:
maso vařené,
maso uzené,
maso uzené,
vejce,
máslo,
rohlík,
kopřivy,
bylinky zelené,
cibule,
paprika čerstvá červená,
česnek,
sůl,
pepř mletý,
koření čubrica,
máslo
Komentáře (2)