Velikonoční nádivka ze Šumavy
Velikonoční nádivku můžeme připravit i kdykoliv během roku. Vařené a uzené maso doplníme chutí kopřiv, čerstvých bylinek, smažené cibule a papriky. Nádivka je díky sněhu krásně nadýchaná a bude výborně chutnat třeba s bavorským bramborovým salátem.
Suroviny pro 7 porcí
7porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 472 kJ / 3 459 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 292,60 g |
Tuky | 139,00 g |
Vláknina | 26,52 g |
Cholesterol | 2,46 g |
Sodík | 8,14 g |
Sůl | 18,89 g |
Sacharidy | 248,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 3. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Velikonoční nádivka ze Šumavy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7P8B
Moje poznámka
Velikonoční nádivka ze Šumavy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7P8B
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky v lepkavé omáčce s pak choi
Přidáno před 9 hodinami
Třešňová granita
Přidáno před 14 hodinami
Broskvový kompot
Přidáno před 17 hodinami
Cuketové placičky s nivou
Přidáno před 19 hodinami
Starý jižanský recept na nakládané melounové slupky
Přidáno 29. 6. 2025 17:36
Naložený česnek v sádle
Přidáno 29. 6. 2025 17:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koláč s rebarborou a tvarohem
Lucie Hertlova před 5 hodinami
Řezy ORGASMUS
jaroslava.muckova61 před 9 hodinami
Vepřové srdce na smetaně
Sahula před 11 hodinami
Guláš z vepřového srdce a jater
Sahula před 11 hodinami
Křenová krkovička pečená s brambory
Sahula před 11 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
Werronika před 11 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Evculina84 před 12 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
loribert před 14 hodinami
Mrkvová bábovka
Misad před 16 hodinami
Tématické fráze:
velikonoční nádivka podle babičky,
velikonoční nádivka recept,
velikonoční sekanice
Suroviny:
maso vařené,
maso uzené,
maso uzené,
vejce,
máslo,
rohlík,
kopřivy,
bylinky zelené,
cibule,
paprika čerstvá červená,
česnek,
sůl,
pepř mletý,
koření čubrica,
máslo
Komentáře (3)