Kuřecí prsíčka segedín
Segedínský guláš je u nás velmi známý. Zkuste jeho odlehčenou verzi z kuřecího masa. Kyselejší chuť dodá křupavé zelí a když to nepřeženete s pálivou paprikou, tak bude chutnat i dětem. Zjemnit jej můžete třeba zakysanou smetanou.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 521 kJ / 603 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 88,48 g |
Tuky | 12,92 g |
Vláknina | 6,66 g |
Cholesterol | 218 mg |
Sodík | 4,38 g |
Sůl | 10,49 g |
Sacharidy | 29,78 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 4. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí prsíčka segedín
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2Z8m
Moje poznámka
Kuřecí prsíčka segedín
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2Z8m
Nejnovější recepty
Bramborové vafle
Přidáno před 17 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno 16. 5. 2025 19:25
Horký zeleninový salát
Přidáno 16. 5. 2025 16:46
Kuřecí prso, pečený květák s parmazánem. Vhodné pro diabetiky
Přidáno 16. 5. 2025 11:01
Pažitkovo-česneková omáčka se zastřeným vejcem
Přidáno 15. 5. 2025 10:13
Mrkvový dort s ořechy a smetanovým krémem
Přidáno 15. 5. 2025 08:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
PetuleLevandulka před 2 hodinami
Jednoduché kynuté těsto na cokoli - slané i sladké
Petranela před 2 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hanina_ před 3 hodinami
Plněná vepřová svíčková
Pavel2001 před 3 hodinami
Kuřecí kari po belizsku
Antonausprag před 4 hodinami
Sváteční koláčky
Koffi před 5 hodinami
Bábovka s větrníkovou příchutí
pajuska1511 před 5 hodinami
Bůčková tlačenka asi jinak
Vladatlaca před 5 hodinami
Mrkvový dort s ořechy a smetanovým krémem
Napalsko před 5 hodinami
Krkovička pro vítanou návštěvu
Naja2801 před 5 hodinami
Suroviny:
prsa kuřecí,
pórek,
koření grilovací,
zelí kysané,
mouka hladká,
máslo,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
sůl,
voda
Komentáře (7)
PS ospravedlnte moju slovenčinu, lebo som ju dlho nepoužíval