Ghí žampióny v nudlích
Restování na másle je tradiční záležitost nejen v zahraniční kuchyni. Ne jako ghí (ghee), ale pod názvem "přepuštěné máslo" ho používaly již naše babičky. Nežlukne, dodá pokrmům až oříškovou chuť a potraviny se na něm nepřepalují.
Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 573 kJ / 615 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,42 g |
Tuky | 33,92 g |
Vláknina | 28,98 g |
Cholesterol | 122 mg |
Sodík | 1,51 g |
Sůl | 3,40 g |
Sacharidy | 33,68 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 11. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ghí žampióny v nudlích
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z6z0E
Moje poznámka
Ghí žampióny v nudlích
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z6z0E
Nejnovější recepty
Barevná ďábelská vajíčka
Přidáno před 54 minutami
Boží milosti
Přidáno před 12 hodinami
Hrášková pomazánka s Lučinou
Přidáno před 14 hodinami
Velikonoční nádivka s kopřivami
Přidáno před 23 hodinami
Velikonoční minizákusky
Přidáno před 23 hodinami
Obložené vejce
Přidáno 19. 4. 2025 22:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klasické palačinky
Coolbins před 52 minutami
Argentinská křídla
wimra před 1 hodinou
Kuře na paprice s hráškem
Moanka před 1 hodinou
Gnocchi s brokolicí, nivou a zakysanou smetanou
Vacice93 před 8 hodinami
Velikonoční beránek
Praizlerka před 9 hodinami
Babiččina třená bábovka
Atata27 před 10 hodinami
Mini Pavlova
bousovka před 10 hodinami
Velikonoční jidáše
zujara14 před 11 hodinami
Sloní žrádlo
Kamiku před 12 hodinami
Suroviny:
žampióny,
ghee,
cibule,
pórek,
mrkev,
kmín celý,
šunka,
omáčka sojová,
nudle čínské
Komentáře (4)