Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ghí žampióny v nudlích

Restování na másle je tradiční záležitost nejen v zahraniční kuchyni. Ne jako ghí (ghee), ale pod názvem "přepuštěné máslo" ho používaly již naše babičky. Nežlukne, dodá pokrmům až oříškovou chuť a potraviny se na něm nepřepalují.

Hodnocení receptu je 4,0 (2×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 32 min Doba přípravy: 7 min Doba tepelné úpravy: 25 min

32 min (7 min příprava + 25 min tepelná úprava)

26. 11. 2023 10:41

Suroviny pro 3 porce

3 porce

Nutriční hodnoty

Energie2 573 kJ / 615 kcal
Bílkoviny30,42 g
Tuky33,92 g
Vláknina28,98 g
Cholesterol 122 mg
Sodík 1,51 g
Sůl3,40 g
Sacharidy33,68 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Naprosto vynikající chuťovou pohodu zde zajišťuje přepuštěné máslo GHI, které uvolní opravdu veškeré chutě ze zeleniny a z žampiónů a dodá celému jídlu naprosto zázračný nádech.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Fakira Fakira

29. 11. 2023 16:29

Marie Svarcova: děkuji, od znalkyně potěší:-D<3

Fakira Fakira

29. 11. 2023 16:25

Hanis: Neváhejte vyzkoušet:-K<3

Hanis

28. 11. 2023 07:48

To může být dobré, zkusím....:-K

Marie Svarcova Marie Svarcova

27. 11. 2023 08:51

:-)<3:yes::yes: recept i foto se mi líbí :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: žampióny, ghee, cibule, pórek, mrkev, kmín celý, šunka, omáčka sojová, nudle čínské

TopRecepty.cz

Ghí žampióny v nudlích

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Z6z0E