Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota4 229 kJ / 1 011 kcal
Bílkoviny12,06 g
Tuky86,68 g
Vláknina12,82 g
Cholesterol70 mg
Sodík3 224 mg
Sůl8,00 g
Sacharidy39,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Vyzkoušejte. Je to opravdu dobrotka a téměř bez práce!!!

http://jitulciny-recepty.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Michal

11. 2. 2016 13:25

to je bomba máme chalupu ve Vlčím ale u Loun tak to dnes vařím dělám to trochu jinak ale je to lahoda pa Michal z Vlčího:-p:-p

Marie

10. 8. 2012 11:30

AntiMagič:...kecy...používám to taky a NIKDY to není humus ty Humuse :-))

AntiMagič

27. 6. 2012 15:18

tak to je humus, jíška, knorr, magi...

Kamčajs

1. 8. 2011 13:53

pokud dáváte domácí kyselé zelí, nedávejte citron, je to pak kyselkavý, ale jinak super gulage ;-)

Ivana79

16. 6. 2011 21:28

Doma sme mávali segedín dosť často,ale potom som ho už skoro vôbec nevarila...až včera na žiadosť priateľa;-)a vybrala som si tento recept.No a musím priznať,že som sa nemohla dočkať obeda:-8:-DJe fakt dobrý:yes:

Simona Skolakova

24. 8. 2010 11:02

segedín máme taky rádi:yes:tento vyzkouším:yes:+1

jitule

28. 4. 2010 20:56

Gabina: No vidíš, to mě ale vůbec nenapadlo. Já totiž myslela, že všechny jsou jen do čísla 6. :-8:-D

jana

28. 4. 2010 20:22

Moc dobrej, už jsem ho podle vas varila asi po paty a vsem moc chutna:-K

vybusna

14. 8. 2009 12:14

tak som to vyskusala s tou cervenou cibulou a ziaden zasadny rozdiel som nepostrehla:-/ inak dobre

Lussi

7. 2. 2009 00:01

ahoj kuchtičko. zítra budem mít ten tvůj segedín na oběd,tak drž palečky ať se mi povede :-D

vybusna

28. 1. 2009 09:42

gabina, velmi sa mi pacia tvoje napady a postrehy

Gabina

28. 1. 2009 09:35

Jitule, když udáváš stupeň u sporáku, měla bys taky uvést, jaký máš max. rozsah (např. já mám max. 9),aby měly představu i jiné kuchařky, které vaří např. na plynu, zda mají vařit na max. nebo na střední výkon.;-)

Áďa

27. 1. 2009 17:36

Jdu na to vypada to mooooc dobře:-p

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: segedin recepty segedin segedín speciál segedin recept segedín z trouby segedín v troubě recept na segedin recept segedín segedin do trouby segedinský guláš special segedínský guláš v troubě omacka segedin segedín guláš guláš segedin segedinský guláš special recept kucharka segedin recepty na segedin jak udelat segedin recept na segedin omacku super segedín

Suroviny: plecko vepřové, slanina anglická, cibule červená, zelí kysané, smetana zakysaná, paprika sušená pálivá, paprika sušená sladká, kůra citronová, olej, sůl, pepř, cukr

TopRecepty.cz

Segedin po Vlčicku

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/GO0