Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Segedin po Vlčicku

Hodnocení receptu je 4,7 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

23. 3. 2008 11:21

Suroviny

Naše chalupářská
kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 491 kJ / 1 790 kcal
Bílkoviny112,44 g
Tuky128,68 g
Vláknina21,32 g
Cholesterol 413 mg
Sodík 3,87 g
Sůl9,50 g
Sacharidy39,23 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Vyzkoušejte. Je to opravdu dobrotka a téměř bez práce!!!

http://jitulciny-recepty.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Michal

11. 2. 2016 12:25

to je bomba máme chalupu ve Vlčím ale u Loun tak to dnes vařím dělám to trochu jinak ale je to lahoda pa Michal z Vlčího:-p:-p

Marie

10. 8. 2012 10:30

AntiMagič:...kecy...používám to taky a NIKDY to není humus ty Humuse :-))

AntiMagič

27. 6. 2012 14:18

tak to je humus, jíška, knorr, magi...

Kamčajs

1. 8. 2011 12:53

pokud dáváte domácí kyselé zelí, nedávejte citron, je to pak kyselkavý, ale jinak super gulage ;-)

Ivana79 Ivana79

16. 6. 2011 20:28

Doma sme mávali segedín dosť často,ale potom som ho už skoro vôbec nevarila...až včera na žiadosť priateľa;-)a vybrala som si tento recept.No a musím priznať,že som sa nemohla dočkať obeda:-8:-DJe fakt dobrý:yes:

Simona Skolakova Simona Skolakova

24. 8. 2010 10:02

segedín máme taky rádi:yes:tento vyzkouším:yes:+1

jitule jitule

28. 4. 2010 19:56

Gabina: No vidíš, to mě ale vůbec nenapadlo. Já totiž myslela, že všechny jsou jen do čísla 6. :-8:-D

jana

28. 4. 2010 19:22

Moc dobrej, už jsem ho podle vas varila asi po paty a vsem moc chutna:-K

vybusna vybusna

14. 8. 2009 11:14

tak som to vyskusala s tou cervenou cibulou a ziaden zasadny rozdiel som nepostrehla:-/ inak dobre

Lussi Lussi

6. 2. 2009 23:01

ahoj kuchtičko. zítra budem mít ten tvůj segedín na oběd,tak drž palečky ať se mi povede :-D

vybusna vybusna

28. 1. 2009 08:42

gabina, velmi sa mi pacia tvoje napady a postrehy

Gabina

28. 1. 2009 08:35

Jitule, když udáváš stupeň u sporáku, měla bys taky uvést, jaký máš max. rozsah (např. já mám max. 9),aby měly představu i jiné kuchařky, které vaří např. na plynu, zda mají vařit na max. nebo na střední výkon.;-)

Áďa

27. 1. 2009 16:36

Jdu na to vypada to mooooc dobře:-p

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Naše chalupářská
kuchařka

Nově v prodeji!

Koupit

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: segedin recepty segedin segedín speciál segedin recept segedín z trouby segedín v troubě recept na segedin recept segedín segedin do trouby segedinský guláš special segedínský guláš v troubě omacka segedin segedín guláš guláš segedin segedinský guláš special recept kucharka segedin recepty na segedin jak udelat segedin recept na segedin omacku super segedín

Suroviny: plecko vepřové, slanina anglická, cibule červená, zelí kysané, smetana zakysaná, paprika sušená pálivá, paprika sušená sladká, kůra citronová, olej, sůl, pepř, cukr

TopRecepty.cz

Segedin po Vlčicku

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/GO0