Bramborový guláš s klobásou a paprikami
V české kuchyni je jedním z tradičních pokrmů bramborový guláš. Je tak snadný na přípravu, že právě jím začíná v kuchyni mnoho nových kuchařů. Do toho guláše patří také čerstvá paprika, klobása a je možno přidat i cuketu.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 298 kJ / 788 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,90 g |
Tuky | 20,22 g |
Vláknina | 22,47 g |
Cholesterol | 14 mg |
Sodík | 56 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 123,62 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 5. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborový guláš s klobásou a paprikami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1w470
Moje poznámka
Bramborový guláš s klobásou a paprikami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1w470
Nejnovější recepty
Koláč s tvarohem a rybízem
Přidáno před 20 minutami
Lečo v omeletě
Přidáno 3. 7. 2025 08:29
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Květákové karbanátky
Valis před 12 minutami
Domácí papardelle (nebo tagliatelle)
janatka před 38 minutami
Rybízový koláč s drobenkou
kunananuk před 45 minutami
Květáková kari rýže s kokosovým mlékem
janatka před 47 minutami
Paštika z kuřecích jater
Janet.P před 1 hodinou
Bublanina s třešněmi (nebo jiným ovocem)
Petulice před 3 hodinami
Vepřové kostky na česneku a rajčatovém pyré v pomalém hrnci
Petulice před 3 hodinami
Krupicovo - tvarohové poháry s ovocem
chadimovaivana před 4 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
crazy.woman.cz před 6 hodinami
Suroviny:
brambory,
cibule,
sádlo,
klobása šunková,
paprika sušená uzená,
koření paprika maďarská,
kmín drcený,
sůl,
kapie červená,
paprika čerstvá žlutá,
chilli paprika čerstvá,
cuketa
Komentáře (3)