Slovinský guláš

dzungila Kuchařka: dzungila

Doba přípravy: 90 minut 4 porce Hovězí maso 14 názorů

Suroviny

400 g zadního hovězího masa
400 g vepřové plece
500 g cibule
1 kg brambor
1 palice česneku
1 bobkový list
1 lžíce mleté papriky
1 lžíce rajského protlaku
kmín
sůl
pepř
2 lžíce sádla
Recept si zatím oblíbilo 17 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Na sádle osmahneme proužky cibule do hněda a přidáme na kostky nakrájené maso.

  2. Maso opečeme a až se zatáhne, tak jej osolíme, opepříme, okmínujeme a zasypeme sladkou paprikou. Přidáme rajský protlak, bobkový list a rozetřený česnek.n

  3. Podlijeme asi 2 dcl vody a dusíme.

  4. Když je maso skoro měkké, přidáme oloupané a nakrájené brambory. Dusíme do měkka.

Poznámka

Tento recept jsem si před lety vystřihla z nějakého časopisu a realizovala jej až tento víkend. Určitě zase někdy zopakuji.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 464 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Slovinský guláš

  • rebeka rebeka

    luxusní foto, bombastické:-K:-K:yes::yes::yes:
    gulášek vypadá famósně:-p:-p:-K:-K

    Odpovědět

  • Dana61 Dana61(neregistrovaný)

    tento gulášek je skvělý:yes::-D

    Odpovědět

  • Inka1 Inka1

    :-D To také dělám , ale jen hovězí maso. Příště to zkusím i s tím vepřovým :-D:-D:yes:

    Odpovědět

  • dzungila dzungila(autorka receptu)

    Kuchařinky, děkuji vám všem za pochvaly!:-8
    Magdalenko - :-K;-)

    Odpovědět

  • magdalenka magdalenka

    Andrejka, tvoje recepty sú vždy skvelé a fotky nádherné. Pokochám sa nimi vždy, sú ozdobou týchto stránok.:-K
    (A ten tvoj nekynutý kynutý koláč už mám dávno v repertoári...
    ;-))

    Odpovědět

  • Simona Skolakova Simona Skolakova

    dzungila:Moc hezký receptík a fotečka je jak ze žurnálu;-):yes::-K

    Odpovědět

  • Bibinka Bibinka

    dzungila: gulášek jako víno, dělám podobně a já ti dávám krásnej 10.bod:yes:

    Odpovědět

  • nofrona nofrona

  • jirholu jirholu

    Guláš vypadá moc pěkně :-p;-):yes:

    Odpovědět

  • maris maris

    dzungila::-) já to vepřové opeču zvlášť na pánvi, nepřidávám ho syrové, ale to je jen maličkost, gulášek vypadá skvěle a určitě i tak chutnal;-):-p:yes:

    Odpovědět

  • dzungila dzungila(autorka receptu)

    Maris, jindy postupuji stejně jak píšeš, ale zároveň mám ráda, když se maso na cibuli opeče do zlatova.:-p
    Vepřové se sice trochu rozpadalo, ale i tak jsem sklidila úspěch.:-8;-)
    Díky všem za pochvalu!;-)

    Odpovědět

  • jarka skrobakova jarka skrobakova

    rcp se mi líbí, foto moc pěkné, bodík+:yes::yes::-)):-K

    Odpovědět

  • maris maris

    Moc hezké, někdy taky dělám guláš z více druhů masa, hovězí dávám jako první a vepřové přidám později, většinou se musí hovězí dusít déle. Recept je super:-p:yes::yes:

    Odpovědět

  • spagetka spagetka

    Vypadá to mňam :-p:yes:

    Odpovědět

Tématické fráze: guláš z více druhů masa druhy gulášů druhy guláše slovinský koláč guláš z více druhů mas gulaš s vice druhu masa slovinsky veprovy gulas guláš druhy recept gulas s vice druhu masa uherský guláš gulas s vice druhy masa cibule do hněda guláše druhy gulas vice druhu masa druhý gulášů recepty slovimský guláš recept recepty guláše slovinske hovězí na cibuli slovinsky pokrm hovezi na cibuli druh hovězího na guláš

Zapomněl/a jsem heslo