Krevety s brokolicí a rýží
Mořské plody jsou pro naši kuchyni netradiční surovinou a ne každý je vyhledává. Jste-li však milovníkem krevet, připravte si je podle našeho receptu. Jako příloha se k nim skvěle hodí vařená rýže a svěží zelená brokolice.
Suroviny pro 1 porce
1porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 198 kJ / 525 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,85 g |
Tuky | 3,08 g |
Vláknina | 3,86 g |
Cholesterol | 213 mg |
Sodík | 339 mg |
Sůl | 0,93 g |
Sacharidy | 85,41 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 5. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krevety s brokolicí a rýží
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5OVP
Moje poznámka
Krevety s brokolicí a rýží
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5OVP
Nejnovější recepty
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 3 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 18 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 18 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 18 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 18 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klasická bramboračka
Danakoukolova před 2 hodinami
Kedlubnové zelí
Merylas před 4 hodinami
Domácí rohlíky jako z pekárny
novakovajanna před 4 hodinami
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 19 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 20 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 22 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik 15. 6. 2025 11:41
Výborné lasagne
Hansenka 15. 6. 2025 11:36
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo 15. 6. 2025 11:05
Ražniči v zapékací misce
Valis 15. 6. 2025 10:50
Suroviny:
rýže,
brokolice,
česnek,
máslo,
krevety,
sůl,
pepř mletý,
paprika sušená sladká,
šťáva citronová
Komentáře (3)