Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Houbová sekaná vhodná pro diabetiky

Sekaná nemusí být pouze z masa, ale také z čerstvých lesních hub. Bez obav si tak na ní můžou pochutnat i diabetici. Takto připravená sekaná je šťavnatá, má příjemnou vůni a podávat ji můžete s vaší oblíbenou přílohou.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

RubyRom RubyRom

Středně náročný

Doba přípravy 75 min Doba přípravy: 35 min Doba tepelné úpravy: 40 min

75 min (35 min příprava + 40 min tepelná úprava)

Suroviny pro 3 porce

3porce

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Ovesné vločky dáme do mísy a vlijeme mléko s rozšlehanými vejci. Necháme půl hodiny odstát. Krok 2: Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Houby očistíme a pokrájíme. Petrželku nasekáme, česnek prolisujeme. Krok 3: Na sádle orestujeme cibuli dozlatova a přidáme nakrájené houby. Osolíme, opepříme, pokmínujeme a asi 15 minut dusíme. Krok 4: Hotové přidáme do vloček a vmícháme prolisovaný česnek a nasekanou petrželku. Krok 5: Dobře promícháme, dáme do menší silikonové chlebíčkové formy (nemusíme vymazávat) a upečeme v remosce. Pečeme asi 40 minut.

TIP: Houbové řízky, placičky, sekaná a karbanátky

Zveřejněno 3. 11. 2024

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Houbová sekaná vhodná pro diabetiky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lYvDM

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Houbová sekaná vhodná pro diabetiky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lYvDM

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
houby čerstvé, cibule, sádlo, vločky ovesné jemné, mléko, vejce, sůl, pepř mletý, kmín drcený, česnek, petrželka

Přidat fotografie receptu