Beskydský bigos
Tradiční polský pokrm plný výrazných chutí pořádně zasytí i zahřeje. Voňavý špek, houby, dva druhy masa, kysané i čerstvé zelí a klobáska se v tomto jídle dobře doplňují a vše spojuje červené víno.
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 11. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Beskydský bigos
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DkY7x
Moje poznámka
Beskydský bigos
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DkY7x
Nejnovější recepty
Pivní cibulačka
Přidáno před 9 hodinami
Smažené rybí filety s lehkým bramborovým salátem
Přidáno před 10 hodinami
Dvoubarevná vláčná bábovka
Přidáno před 14 hodinami
Králík s cibulovou omáčkou
Přidáno 7. 10. 2025 21:36:25
Mrkvová bábovka
Přidáno 7. 10. 2025 14:47:02
Bažantí stehna nadivoko
Přidáno 7. 10. 2025 11:29:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduché vepřo-knedlo-zelo
VeronikaRob před 2 hodinami
Vláčný mrkvový dort
Ashelin před 5 hodinami
Kedlubnové zelí
Bernardy@telecom.cz před 6 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Komberec před 7 hodinami
Celerová pomazánka
Majkaa před 9 hodinami
Tažený štrúdl
MarekvariMiskovi před 9 hodinami
Dětská jablečná přesnídávka II
jana.kulkova před 11 hodinami
Suroviny:
špek,
houby sušené,
cibule,
plecko vepřové,
kližka hovězí,
sůl,
pepř mletý,
paprika sušená sladká,
kmín drcený,
koření nové koření,
bobkový list,
víno červené,
zelí kysané,
zelí hlávkové,
klobása
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.