Kančí guláš na víně

terezicka1 Kuchařka: terezicka1

Jiné maso 9 názorů

Suroviny

Asi 700 g kančí kýty
4 střední cibule
sůl
červená paprika
drcený kmín
2 lžíce rajčatového protlaku
3 dcl červeného vína
lžička feferonkové pasty
jalovec
nové koření
celý pepř
bobkový list
majoránka
rozmarýn
tymián
asi 4 feferonky nakládané
asi 100 g špeku
4 stroužky česneku
Recept si zatím oblíbilo 15 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Špek rozškvaříme v kastrolu a po chvilce přidáme cibuli, kterou restujeme do hnědé barvy.

  2. Přidáme maso, jalovec, nové koření, bob.list, celý pepř, kmín, papriku a zprudka osmahneme. Podlijeme vývarem, promícháme a zalijeme 2 deci vína.

  3. Přiklopíme pokličkou a dusíme do měkka.

  4. Asi po hodince přidáme zbytek vína, protlak, majoránku, sůl, feferonkovou pastu, feferonky, česnek a zahustíme.

  5. Krátce povaříme a můžeme servírovat.

  6. Podávala jsem s klasickými hrnkovými knedlíky, kam jsem navíc přidala smaženou cibulku.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 3 267 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Kančí guláš na víně

  • Simona Skolakova Simona Skolakova

    Dnes jsem vařila tento gulášek,je opravdu vynikající;-):yes:

    Odpovědět

  • PBman1 PBman1(neregistrovaný)

    super jídlo, přidal jsem ještě houby a podával s chlupatýma knedlíkama. Bomba :-)

    Odpovědět

  • savlinka savlinka

    Tak právě jsem ho dovařila je super:yes::yes::yes:Vkládám fotečku:yes:

    Odpovědět

  • spagetka spagetka

    Nasraný: Koření si každý dá své vlastní chuti, neb chutě máme každý jiné. S popisem česneku, tymiánu a rozmarýnu souhlasím, není to v postupu, já bych dala všechno koření a česnek na plátky, ale autorka to měla uvést. Příště, ale prosím, trošku slušnější výrazy, dyk to máte už v hrnci, tak jste si evidentně poradil ;-);-);-)

    Odpovědět

  • Nasraný Nasraný(neregistrovaný)

    Zrovna ho teď dusím, ale recept má docela dost chyb.
    Jakožto amatér v kuchyni mě vytáčí, když zde není přesně popsané kolik přesně toho a toho koření tam mám dát, jestli ten česnek má být propasírovaný nebo nakrájený, dále jestli ten tymián s rozmarýnem, který je psaný v surovinách a ne v pracovním postupu, je jen tak pro srandu, aby mě autor zase nasral a přidal další překážku na cestě k vytouženému kančímu guláši a nebo jestli mám toho vývaru kurva dost.
    Prosil bych o opravu, ale už je stejně pozdě, protože se mi to už dusí v hrnci. Tak doufám, že se mi to povede. Předem děkuji za pochopení.
    Nasraný.

    Odpovědět

  • honzakolar honzakolar

    Výborný recept,děkuji:-8dělal jsem minulý týden,nemělo to chybu:yes:

    Odpovědět

  • Dana61 Dana61(neregistrovaný)

    to je nádherný gulášek:yes::-D

    Odpovědět

  • tejaja tejaja(moderátorka)

    Pekný guláš, neodmietla by som. ;-)

    Odpovědět

  • zizala zizala

    Krásná barva :-p:yes:

    Odpovědět

Tématické fráze: gulas z divočáka na víně kančí guláš na červeném víně kanci na vine kančí guláš kančí maso na víně guláš na víně kanči guláš s houbami kanci gulas s červeným vinem recept na guláš z divokého kance kančí guláš recept guláš z divočáka na cervenem vine recept na kanci gulas vynikající kančí guláš guláš s rozmarýnem gulaš z kance kančí na červeném víně kančí guláš s červeným s vínem top recepty kanči guláš kanec na víně kanci g

Zapomněl/a jsem heslo