Kapr se zeleninou z parního hrnce
Díky parnímu hrnci můžeme vařit jednoduše a zdravě a jídlo si tak uchová více vitamínů. Kapří maso provoněné čerstvými bylinkami a pestrá zeleninová směs z parního hrnce chutná skvěle. Na závěr ji ještě posypeme opečenou řeřichou a pancettou.
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 11. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kapr se zeleninou z parního hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5Yjl
Moje poznámka
Kapr se zeleninou z parního hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5Yjl
Nejnovější recepty
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 6 hodinami
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno před 8 hodinami
Dortíčky s hroznovým vínem a rybízem
Přidáno před 11 hodinami
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 11 hodinami
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 12 hodinami
Pomerančový pohár
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
y.klimova před 4 hodinami
Sýrová tortilla à la garlic bread
Alzbetina Prk. před 6 hodinami
Zapečený špenát
chocho před 8 hodinami
Zapečený květák jako omeleta
sabatova.daniela@tiscali.cz před 9 hodinami
Domácí rizoto
MarketaAn před 9 hodinami
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 10 hodinami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 12 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 13 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 14 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 14 hodinami
Suroviny:
kapr,
brambory,
zelenina,
řepa červená,
cibule červená,
rozmarýn,
tymián,
šalvěj,
pancetta,
máslo,
citron,
sůl,
pepř mletý,
řeřicha
Komentáře (1)