Bulgur se zeleninou v parním hrnci

54janina54 Kuchařka: 54janina54

3 porce Bezmasá jídla 1 názor

Suroviny

200 g bulguru
1/4 l bílého vína
cibule
pór
paprika čerstvá
brokolice
žampiony
hlíva
sůl
kari koření
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Do průhledné nádoby dáme zeleninu, trošku osolíme. Do nádoby na rýži nasypeme bulgur, přidáme sůl a koření, které máme rádi, zalijeme vínem, aby hladina byla 1 cm nad bulgurem.

  2. Nastavíme program rýže, ale na dobu vaření 50 minut (bulgur potřebuje delší dobu než rýže). Po uvaření přesypeme na pánev a promícháme. Můžeme přidat trošku oleje a prohřát. Na talíři posypeme strouhanou Nivou.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Bulgur se zeleninou v parním hrnci

Tématické fráze: jak dlouho se vaří bulgur bulgur doba vareni bulgur v pomalém hrnci recepty s bulgurem recepty z bulguru kuchařka k parnímu hrnci parní hrnec recepty hrnec na bulgur bulgur se zeleninou hrnec na rýži a bulgur kucharka varime v parnim hrnci bulgur jak dlouho se vaří co-uvarit-v-parnim-hrnci bezmasá jídla v parním hrnci krkovička v parním hrnci a douho se vaří bulgur bulgur recepty jako příloha hliva v parním hrnci kuchařka vaříme v parním hrnci rýži