Květákovo-masové karbanátky
Máte rádi karbanátky i smažený květák? A co takhle jejich kombinace? Nadrobno nasekaný květák promícháme s mletým masem, dochutíme a tvoříme karbanátky, které obalíme v těstíčku a strouhance. Po usmažení podáváme s bramborami.
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 12. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Květákovo-masové karbanátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PNMRW
Moje poznámka
Květákovo-masové karbanátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PNMRW
Nejnovější recepty
Vánoční - Brněnské kytičky
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno 14. 10. 2025 20:26:58
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno 14. 10. 2025 14:33:04
Jelení závitky
Přidáno 14. 10. 2025 13:01:02
Pikantní pečená rajčata
Přidáno 14. 10. 2025 12:33:53
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Znojemská omáčka
Komtesina před 6 hodinami
Koláč ze zakysané smetany s tvarohem a povidly
Lucka 12 před 7 hodinami
Srnčí guláš na červeném víně
Sahula před 7 hodinami
Hovězí roštěná na houbách s grilovanými bramborami
Sahula před 8 hodinami
Vepřová játra na zeleném pepři
Sahula před 8 hodinami
Rybičková pomazánka
Kajkajak před 8 hodinami
Zelná pečeně
radekfiala před 8 hodinami
Pečené zelníky se slaninou
radekfiala před 8 hodinami
Kuřecí roláda s játry
Sahula před 9 hodinami
Žampiony plněné vepřovým mozečkem
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 9 hodinami
Suroviny:
květák,
maso mleté,
sůl,
pepř mletý,
vejce,
sýr tavený,
majoránka,
cibule,
kopr,
vejce,
mouka hladká,
strouhanka,
olej
Komentáře (1)