Vepřový řízek v mandlové krustě
I úplnou klasiku můžeme připravit trochu jinak. Řízky obalené ve směsi drcených kukuřičných lupínků a mandlí krásně křupou. Díky naložení přes noc jsou navíc velmi křehké. Podávat je můžeme i na Vánoce.
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 12. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřový řízek v mandlové krustě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRw95
Moje poznámka
Vepřový řízek v mandlové krustě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRw95
Nejnovější recepty
Svatomartinské rohlíčky s ořechy podle Kamily Nývltové
Přidáno před 10 hodinami
Polévka z řapíkatého celeru
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí medailonky se slaninou, rajčaty a mozzarellou
Přidáno před 11 hodinami
Bramborák plněný masovou směsí s čedarem
Přidáno před 17 hodinami
Gulášek z hlívy ústřičné
Přidáno před 17 hodinami
Pórková polévka
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dršťky na paprice - maďarský pacalpörkölt
magdalenka před 5 hodinami
Dršťky na paprice
magdalenka před 5 hodinami
Okurkový salát
magdalenka před 6 hodinami
Domácí nudle a flíčky
magdalenka před 6 hodinami
Česnečka se sýrem
magdalenka před 6 hodinami
Červená řepa v těstíčku
Endy2011 před 6 hodinami
Fazolová polévka
Kajkajak před 6 hodinami
Tataráček
magdalenka před 6 hodinami
Beskydský bigos
magdalenka před 6 hodinami
Rychlé nudlové těsto
magdalenka před 6 hodinami
Suroviny:
kýta vepřová,
vejce,
mouka hladká,
lupínky mandlové,
corn flakes,
koření polévkové,
sůl,
pepř mletý,
olej
Komentáře (2)