Candát v mandlové krustě

Mama v kuchyni Kuchařka: Mama v kuchyni

Ryby 0 názorů

Suroviny

3 porce candáta
1 vejce
1 lžíce hladké mouky (použila jsem cca 15 g špaldové)
plátky mandlí dle potřeby
olivový olej
koření na ryby
sůl
bylinky dle potřeby
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Rybku alespoň půl dne předem naložte - já jsem si na ni v hmoždíři udělala pesto z bylinek (tymián, rozmarýn, bazalka, lichořeřišnice), olivového oleje, citronového pepře a hrubozrnné soli, ale jeho složení si můžete uzpůsobit dle vlastní fantazie.

  2. V době přípravy pak rozšlehejte jedno vejce s uvedeným množstvím mouky na kašičku, ve které pak rybu namočte a ihned obalte v plátcích mandlí. Pečte v troubě předehřáté na 180°C, na plechu vyloženém pečícím papírem, a to přibližně 20 minut.

Poznámka

Tento i veškeré další mé recepty naleznete na: http://www.facebook.com/mamavkuchyni

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 148 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Candát v mandlové krustě

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: candat recept. candát recept ryba v mandlové krustě candát recepty recept candat candat na mandlich recept candát na mandlich pečený candát v krustě recepty candát candát+mandle zandát na mandlích candat v bramborove kruste candat v sezamove kruste candát s mandlemi candát v ořechové krustě candát s krustou candát v na mandlích treska v mandlove kruste candát pečený s mandle candát pečený v krustě

Zapomněl/a jsem heslo