Žitná pizza
Italská pizza je oblíbená po celém světě. V tomto receptu pro přípravu použijeme žitnou mouku a droždí nahradíme práškem do pečiva. Příprava tak bude rychlejší, protože nemusíme čekat na vykynutí. Ušetřený čas využijeme při přípravě domácí rajčatové omáčky.
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žitná pizza
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jRAWR
Moje poznámka
Žitná pizza
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jRAWR
Nejnovější recepty
Rychlovka z listového těsta
Přidáno před 9 hodinami
Bezlepkové karamelizované jablečné muffiny s ořechy
Přidáno před 11 hodinami
Tortillové košíky
Přidáno před 12 hodinami
Sýrové hrudky s pažitkou
Přidáno před 14 hodinami
Bylinkové pesto
Přidáno 6. 5. 2025 19:32
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno 6. 5. 2025 14:09
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Anglické palačinky
Layoo před 5 hodinami
Brokolice v sýrové omáčce
Jan236737488 před 10 hodinami
Víťovi muffiny
VitaKuchar20 před 10 hodinami
Hovězí roštěná na cibuli
Sahula před 11 hodinami
Banánové muffiny
VitaKuchar20 před 11 hodinami
Hovězí na česneku
Modraska před 12 hodinami
Špagety à la carbonara
Hanako17 před 15 hodinami
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Moanka před 15 hodinami
Suroviny:
rajče,
cibule,
česnek,
koření oregáno,
sůl,
mouka žitná,
voda,
olej olivový,
sůl,
kypřící prášek,
sýr mozzarella,
šunka,
koření italské,
rajče,
rukola
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.