Jitrnice s vaječnými kroupami
Rychlý oběd, který vykouzlíte během 30 minut. Pokud máte rádi kroupy, vylepčete je cibulkou a vejci a získáte skvělou přílohu ke smažené jitrnici. Pak už stačí jen porce červeného sterilovaného zelí a můžete hodovat.
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jitrnice s vaječnými kroupami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5yAoB
Moje poznámka
Jitrnice s vaječnými kroupami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5yAoB
Nejnovější recepty
Smetanová polévka s květákem a kořenovou zeleninou
Přidáno před 3 hodinami
Cukeťák
Přidáno před 5 hodinami
Korejský salát z okurek
Přidáno před 22 hodinami
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno před 23 hodinami
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno 17. 7. 2025 07:54:17
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno 16. 7. 2025 17:24:59
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koprová polévka
Kajkajak před 2 minutami
Bublanina
veronika812 před 1 hodinou
Kuřecí řízek s Nivou a jarní cibulkou
Zazie před 1 hodinou
Růžičky s tvarohovou náplní
olleg před 1 hodinou
Domácí chléb bez hnětení
boomgo před 2 hodinami
Tyrolské Gröstle
Fitulka před 2 hodinami
Asijský pikantní zelný salát
jana 5051 před 3 hodinami
Cuketová krémová polévka
Boxiska před 3 hodinami
Jednoduché langoše
Fitulka před 3 hodinami
Hermelínové kuřecí nudličky
Fitulka před 4 hodinami
Suroviny:
jitrnice,
sádlo,
kroupy,
cibule,
vejce,
sůl,
pepř mletý,
majoránka,
kmín drcený,
česnek
Komentáře (1)