Krkovice pečená v medovo-pivní marinádě
Pokud máte rádi vepřové, tahle krkovička vás vynese do nebes. Základem je kvalitní krkovice a dobře ochucená marináda s medem a pivem, díky které bude maso krásně měkké a šťavnaté. Recept je vhodný i pro grilování, ale když maso upečete v troubě, získáte skvělou šťávu.
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krkovice pečená v medovo-pivní marinádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Dkwz6
Moje poznámka
Krkovice pečená v medovo-pivní marinádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Dkwz6
Nejnovější recepty
Pivní cibulačka
Přidáno před 9 hodinami
Smažené rybí filety s lehkým bramborovým salátem
Přidáno před 10 hodinami
Dvoubarevná vláčná bábovka
Přidáno před 14 hodinami
Králík s cibulovou omáčkou
Přidáno 7. 10. 2025 21:36:25
Mrkvová bábovka
Přidáno 7. 10. 2025 14:47:02
Bažantí stehna nadivoko
Přidáno 7. 10. 2025 11:29:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduché vepřo-knedlo-zelo
VeronikaRob před 2 hodinami
Vláčný mrkvový dort
Ashelin před 4 hodinami
Kedlubnové zelí
Bernardy@telecom.cz před 5 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Komberec před 7 hodinami
Celerová pomazánka
Majkaa před 9 hodinami
Tažený štrúdl
MarekvariMiskovi před 9 hodinami
Dětská jablečná přesnídávka II
jana.kulkova před 10 hodinami
Suroviny:
krkovice vepřová,
kečup sladký,
omáčka sojová,
med,
olej,
pivo černé,
cibule,
sůl,
pepř mletý,
paprika sušená sladká
Komentáře (1)