

Drůbeží polévka
Suroviny
- Drůbeží droby - kuřecí, husí, kachní (křídla, žaludky, krky, srdce)
- mrkev
- celer
- petržel
- sůl
- celý pepř
- nové koření
- hřebíček
- cibule
- česnek
- vejce
- Množství dáme podle počtu strávníků.
Postup přípravy receptu
Droby vložíme do hrnce s vodou, přidáme sůl, koření a vaříme do měkka.
Vývar scedíme, postavíme na oheň, přidáme nakrájenou zeleninu, cibuli, česnek, vaříme až je zelenina měkká, přidáme obrané a nakrájené maso s drobů a rozšlehaná vejce a odstavíme.
Můžeme přidat nasekanou petrželku a pažitku.
Pochutnali jste si? Sdílejte recept!
Sdílet na Facebooku Poslat emailem
Recept sdíleli již 2 kuchaři a kuchařky
Ohodnoťte recept: Drůbeží polévka
-
asi bych místo hřebíčku přidal bobkový list,