Krkovička v cibulovo-pivní marinádě

mika59 Kuchařka: mika59

Vepřové maso 4 názory

Suroviny

2 hrubší plátky z krkovičky
Marináda:
150 ml světlého piva
1 menší cibule nakrájená na drobno
1 stroužek utřeného česneku
lžička hořčice
lžička sojové omáčky
1 lžíce pikantního kečupu
2 lžíce oleje
1/2 lžičky cukru
špetka chilli
sůl
pepř
dále:
lžička solamylu
trochu oleje na opečení
Recept si zatím oblíbilo 9 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Všechny suroviny na marinádu smícháme. Omyté maso vložíme do marinády a necháme marinovat do druhého dne.

  2. Před tepelnou úpravou maso vytáhneme půl hodiny předem. Rozpálíme pánev s olejem. Maso otřeme z marinády a opékáme z každé strany asi 4-5 minut, podle síly masa.

  3. Hotové maso odložíme a uchováváme v teple. Do výpeku vlijeme zbytek marinády, ve které jsme rozmíchali lžičku solamylu.

  4. Marinádu necháme zredukovat a dochutíme, je li třeba. Maso na talíři přeléváme zredukovanou marinádou.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 497 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Krkovička v cibulovo-pivní marinádě

Tématické fráze: krkovička recepty pivní marináda marináda na krkovičku marináda na krkovici zredukovat marinadu cibulovo medová marináda krkovice recepty veprova krkovice v pivni marinade krkovicka marinada marinada krkovička krkovička s pivní marinádou recept marináda na krkovici řízečky v pivní marinádě pivní marináda recept krkovucka pivni marinada pivni marinada na koleno

Zapomněl/a jsem heslo