Krkovička v cibulovo-pivní marinádě

mika59 Kuchařka: mika59

Vepřové maso 4 názory

Suroviny

2 hrubší plátky z krkovičky
Marináda:
150 ml světlého piva
1 menší cibule nakrájená na drobno
1 stroužek utřeného česneku
lžička hořčice
lžička sojové omáčky
1 lžíce pikantního kečupu
2 lžíce oleje
1/2 lžičky cukru
špetka chilli
sůl
pepř
Dále:
lžička solamylu
trochu oleje na opečení
Recept si zatím oblíbilo 10 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Všechny suroviny na marinádu smícháme. Omyté maso vložíme do marinády a necháme marinovat do druhého dne.

  2. Před tepelnou úpravou maso vytáhneme půl hodiny předem. Rozpálíme pánev s olejem. Maso otřeme z marinády a opékáme z každé strany asi 4-5 minut, podle síly masa.

  3. Hotové maso odložíme a uchováváme v teple. Do výpeku vlijeme zbytek marinády, ve které jsme rozmíchali lžičku solamylu.

  4. Marinádu necháme zredukovat a dochutíme, je- li třeba. Maso na talíři přeléváme zredukovanou marinádou.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 1 551 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Krkovička v cibulovo-pivní marinádě

Tématické fráze: marináda na krkovici krkovice recepty krkovička recepty pivní marináda cibulovo medová marináda krkovička recept marináda na krkovičku marinada na krkovicku recept marinády na krkovici zredukovat marinadu marinada na pečenou vepřovou krkovici krkovička v pivnej marinádě krkovice pečená v marinádě pivní marináda krkovice veprova krkovice pivni marináda pivní marináda na pečenou na šunku marinada na veprovou krkovicku recepty z krkovice marináda na pečenou krkovici marinada s cibulí

Zapomněl/a jsem heslo