Obalovaný květák pečený v troubě
Tento zdravější způsob přípravy klasického smaženého květáku vám nabídne dokonale křupavý povrch bez zbytečného oleje. Díky pečení v troubě zůstane květák šťavnatý uvnitř a krásně křupavý na povrchu.
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Obalovaný květák pečený v troubě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJQk6
Moje poznámka
Obalovaný květák pečený v troubě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJQk6
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky se zeleninou a smaženými nudlemi
Přidáno před 12 hodinami
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Přidáno 3. 8. 2025 16:17:56
Placičky z podmáslí
Přidáno 3. 8. 2025 13:46:57
Karpatské lečo
Přidáno 3. 8. 2025 13:00:03
Kotlety na tymiánu s hrachovou kaší a pečenou karotkou
Přidáno 3. 8. 2025 10:37:11
Čalamáda ze zelí a paprik
Přidáno 3. 8. 2025 09:04:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Povidla
jana.smajclova před 30 minutami
Švestková povidla
MAMA9903 před 6 hodinami
Masová bulharka
Kajkajak před 7 hodinami
Bramboračka
ZdeKy před 8 hodinami
Segedínský guláš
Tomasfaix před 8 hodinami
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Elivet před 9 hodinami
Ledvinky po uhersku
Janca32 před 9 hodinami
Rychlý švestkový koláč
BlancaL před 10 hodinami
Žampionový guláš s cuketou
hifiklub před 11 hodinami
Suroviny:
květák,
vejce,
mouka hladká,
sůl,
strouhanka,
olej
Komentáře (4)